Solaris Ulei Floarea Soarelui 1L

Solaris Ulei Floarea Soarelui 1L - ULEIURI-ESENTIALE - SOLARIS
SOLARIS
626322332
Compozitie: Uleiul de floarea soarelui conține acizi grași polinesaturați – 69%, acizi grași mononesaturați – 20%, acizi grași saturați – 11%. Presat la rece, are un [...]

Descriere: Solaris Ulei Floarea Soarelui 1L

Compozitie:

Uleiul de floarea soarelui conține acizi grași polinesaturați – 69%, acizi grași mononesaturați – 20%, acizi grași saturați – 11%.

Presat la rece, are un gust și miros foarte plăcut, caracteristic, având calități alimentare și dietetice deosebite și o culoare galben aurie.

Este un ulei excelent care se poate utiliza atât în alimentație precum și în cosmetică sau terapie.

Are efect diuretic.

Actiune:

Consumul de uleiuri presate la rece în locul celor rafinate contribuie la profilaxia îmbătrânirii precoce, scăderea colesterolului, a hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar și la eliminarea problemelor gastrice.

Indicatii:

Uleiul de floarea-soarelui face parte dintre cele mai bune uleiuri pentru un organism sănătos și propune un echilibru foarte bun între diferiții acizi grași.

Este un excelent tonic general, antianemic și imunomodulator.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review