Vitamine Minerale Sport Direct, 20 plicuri, Doppelherz

P479852751
Vitamine Minerale Sport Direct, 20 plicuri, Doppelherz - SPORTIVI - DOPPELHERZ
Doppelherz

Gust delicios + ușor de administrat (fără lichid).Forma orosolubilă furnizează rapid și direct micronutrienții esențiali.Minerale și complexul de Vitamine B pentru persoane active.

[...]

Vitamine Minerale Sport Direct, 20 plicuri, Doppelherz

Gust delicios + ușor de administrat (fără lichid).Forma orosolubilă furnizează rapid și direct micronutrienții esențiali.Minerale și complexul de Vitamine B pentru persoane active.

Doppelherz aktiv Sport DIRECT – Mai activ = mai sănătos
Persoanele active din punct de vedere sportiv au un consum energetic mai ridicat decât cele care nu practica sport. Astfel, pot apărea deficiente de vitamine din cauza intensificării efortului fizic, pentru că acestea sunt necesare atât unei bune desfășurări a activității fizice, cât și recuperării mai rapide a capacității de efort. Pentru a preîntâmpina aceste deficiențe se recomandă suplimentarea dietei zilnice cu alimente bogate în vitaminele deficitare. Dacă nu se reușește acoperirea necesarului / deficitului existent, se recomandă suplimentele alimentare, precum Doppelherz aktiv Sport DIRECT, cu aport ridicat de vitamine și minerale.

Care sunt principalele beneficii ale Vitaminelor B?
Vitaminele din grupul B (B1, B2, B6, B12) au rol de cofactori în oxidarea nutrienților și contribuie la metabolismul energetic normal. Astfel, persoanele cărora le lipsesc aceste vitamine din organism prezintă o capacitate mai mică de efort fizic. Vitamina B1 contribuie la buna funcționare a inimii. Vitamina B2 sprijină metabolismul energetic normal. Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor, iar Vitamina B12 contribuie la formarea normală a globulelor roșii și la procesul de diviziune celulară.

Care sunt principalele beneficii ale mineralelor?
Suplimentarea cu minerale în cazul persoanelor active din punct de vedere sportiv duce la îmbunătățirea capacității de efort. Carența de Calciu duce la scăderea densitații osoase cu risc de fracturi, ceea ce necesită o dietă bogată în lactate, brânzeturi sau suplimente, când este cazul. Deficiență de Zinc produce încetinirea dezvoltării scheletului și masei musculare. Carența de Fier poate duce la anemie. Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului muscular și la reducerea oboselii și extenuării. Iodul și Seleniul contribuie la funcționarea corespunzătoare a glandei tiroide, iar Cromul ajută la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge.

Pentru un aport zilnic optim de minerale și vitamine necesare unei vieți active din punct de vedere sportiv, se recomandă Doppelherz aktiv Sport DIRECT.

Când este Doppelherz aktiv Sport DIRECT potrivit pentru tine?

Doppelherz aktiv Sport DIRECT conține vitamine și minerale care pot reda organismului ceea ce acesta pierde în urma efortului fizic. Datorită unui procedeu de fabricație modern, s-a reușit dezvoltarea unei forme farmaceutice practice: Doppelherz aktiv Sport DIRECT își aduce valoroșii săi nutrienți sub forma unor granule fine care se topesc în câteva secunde. Această formă farmaceutică este foarte potrivită pentru a furniza organismului, în mod rapid, după practicarea sportului, mineralele și Vitaminele B atât de importante.

Mai multe informații privind proprietățile nutrienților din compoziția Doppelherz aktiv Sport DIRECT puteți găsi în prospectul disponibil.

Compoziție/plic:
300 mg Magneziu, 200 mg Calciu, 2,5 mg Fier, 5 mg Zinc, 0,3 mg Cupru, 0,5 mg Mangan, 15 μg Seleniu, 15 μg Crom, 25 μg Molibden, 50 μg Iod, 2,8 mg Vitamina B1, 3,2 mg Vitamina B2, 4 mg Vitamina B6, 2 μg Vitamina B12.

Mod de administrare:

Se recomandă a se consuma conținutul unui plic pe zi. Microgranulele se pun direct pe limbă, se lasă să se topească încet și se înghit. A se deschide plicul în direcția săgeții.

Administrarea se face fără lichid!

Atenționări:

  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat și echilibrat și a unui mod de viață sănătos.
  • A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici.
  • A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25°C, în ambalajul original.
  • Cantitățile ce depășesc 250 mg de magneziu pot avea efect laxativ la persoanele sensibile.

Prezentare
20 plicuri



Data ultimei actualizari: 2024-03-26 12:50:22
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review