Seboradin Sampon si gel de dus Men Sport 2 in 1, 200ml

P479848038
Seboradin Sampon si gel de dus Men Sport 2 in 1, 200ml - SPORTIVI - SEBORADIN
Seboradin
Seboradin Men Sport 2 in 1 Șampon si Gel de duș, 200 ml Șampon și gel de duș pentru îngrijirea zilnică a oricărui tip de păr, scalp și [...]

Seboradin Sampon si gel de dus Men Sport 2 in 1, 200ml

Seboradin Men Sport 2 in 1 Șampon si Gel de duș, 200 ml

Șampon și gel de duș pentru îngrijirea zilnică a oricărui tip de păr, scalp și piele a corpului. Pentru bărbați.

Produsul este conceput pentru bărbații activi care apreciază calitatea, eficiența și ușurința în utilizare. Algele marine sporesc și refac echilibrul ionic al pielii; proprietățile lor răcoritoare funcționează chiar și în timpul activității fizice intense, sau la temperaturi ambientale ridicate. Datorită proprietăților hidratante ale Tarei, o plantă peruviană, produsul îmbunătățește aspectul pielii și părului. Guarana energizează și oxigenează corpul și întărește părul. Uleiul Babassu hrănește pielea și părul și protejează împotriva factorilor de mediu nefavorabili. Seboradin Men Sport produce o spumă bogată și lasă un parfum masculin frumos pe piele și pe păr. Utilizarea sistematică a produsului Seboradin Men Sport energizează, hidratează și hrănește pielea. Părul devine puternic, sănătos și strălucitor.

INGREDIENTE: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Glycerin, Betaine, Parfum, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Babassu Oil Glycereth-8 Esters, Enteromorpha Compressa Extract, Disodium EDTA, Caffeine, Paullinia Cupana Seed Extract, Ptychopetalum Olacoides Bark Extract, Citric Acid, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Benzyl Alcohol, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

UTILIZARE: Aplicați pe corpul și pe părul umed, distribuiți și masați până la apariția spumei. Clătiți, repetați operațiunea. Pentru folosire zilnică, în special după efort fizic, împreună cu alte produse din gama Seboradin Men.




Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review