MyFibre Silhouette Baton, 40 g

P459842453
MyFibre Silhouette Baton, 40 g - SPORTIVI - FARA
Fara
MyFibre Silhouette baton pentru scaderea in greutate*, cu Glucomannan (Konjac Mannan) si ceai verde, acoperit cu ciocolata cu lapte, fara zaharuri adaugate, cu indulcitori, 40g Solubile sau insolubile, fibrele sunt [...]

MyFibre Silhouette Baton, 40 g

MyFibre Silhouette baton pentru scaderea in greutate*, cu Glucomannan (Konjac Mannan) si ceai verde, acoperit cu ciocolata cu lapte, fara zaharuri adaugate, cu indulcitori, 40g

Solubile sau insolubile, fibrele sunt esențiale pentru organism.

Fibrele solubile se amestecă cu alimentele digerate parțial în stomac. În intestinul subțire aceste fibre leagă zaharurile, colesterolul şi grăsimile şi încetinesc absorbția lor în organism.

Fibrele insolubile trec prin colon şi reglează tranzitul intestinal. Lipsa fibrelor din dietă se traduce prin afectarea funcționării colonului şi acumularea de toxine în organism.

Datorită alimentației moderne majoritatea dintre noi consumă mai puțin de jumătate din necesarul zilnic de fibre, adică doar 10-15 g, în condițiile în care organsimul are nevoie, în medie, de 24-35 g.

MyFibre Silhouette este oferit consumatorilor pentru a suplini aportul de fibre şi pentru a „rezolva” o problemă des întâlnită: greutatea corporală.

Batonul MyFibre Silhouette conține fibre solubile din Konjac, care îşi măresc de mai multe ori volumul în stomac, sub acţiunea apei, formând un balonaș gastric vegetal. Administrate înaintea meselor, fibrele Konjac reduc considerabil capacitatea stomacului şi scad pofta de mâncare. De aceea, în condițiile unei diete hipocalorice, Konjac Mannanul contribuie la scăderea în greutate*.

Beneficii :

Bogat în fibre (15%)

Conține Glucomannan, fibră solubilă din rădăcină de Konjac Mannan - ingredient cu revendicare de sănătate aprobată de EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor): În condițiile unei diete hipocalorice, Konjac Mannanul contribuie la scăderea în greutate*

Fără zaharuri adăugate, cu indulcitori naturali si Stevia

Ingrediente:

Ciocolată cu lapte 20% [îndulcitori (eritritol, glicozide din Steviol), lapte praf degresat (26%), unt de cacao, masă de cacao, grăsime anhidră din lapte, emulgatori (lecitină de soia, poliglicerolpoliricinoleat), arome], sirop de polidextroză (fibre), izolat proteic din soia, pastă de arahide, lapte praf degresat, îndulcitori (sirop de maltitol, glicozide din Steviol), fulgi de ovăz, maltodextrină, pudră de cacao cu conţinut scăzut de grăsime, agent de umezire (glicerol), Glucomannan (2,8% - 1,1g / baton), grăsime vegetală nehidrogenată din shea şi palmier, pudră de ceai verde Matcha (0,4%), emulgator (lecitină de soia), arome.

Mod de administrare:

Înaintea meselor, în doza zilnică:

se recomandă consumul a 3 batoane / zi, câte unul înaintea fiecărei mese, împreună cu 1-2 pahare cu apă.

* Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 3 g de Glucomanan în trei doze a câte 1 g, luate împreună cu 1-2 pahare de apă, înaintea meselor și în condițiile unei diete hipocalorice.

Atentionari:

Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

În cazul persoanelor cu dificultăți la înghițire sau în cazul ingerării substanței cu un aport inadecvat de lichid poate apărea risc de sufocare. Se recomandă ingerarea cu multă apă, pentru a asigura ajungerea substanței în stomac.

Se recomandă consumul a 3 batoane / zi, câte unul înaintea fiecărei mese, împreună cu 1-2 pahare cu apă.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review