MASIV MASS 1KG

MASIV MASS 1KG - SPORTIVI - NATURAL PLUS
Natural Plus
P438799273
SUPLIMENT ALIMENTAR EFICIENT,DE TIP GAINER PENTRU CREŞTEREA ŞI MENŢINEREA MASEI MUSCULARE. Masiv Mass este un supliment complet şi echilibrat în substanţe alimentare care pe lângă [...]

Descriere: MASIV MASS 1KG

SUPLIMENT ALIMENTAR EFICIENT,DE TIP GAINER PENTRU CREŞTEREA ŞI MENŢINEREA MASEI MUSCULARE. Masiv Mass este un supliment complet şi echilibrat în substanţe alimentare care pe lângă o dietă corespunzătoare asigură corpul cu toate ingredientele necesare creşterii rapide a masei musculare, binenţeles impreună cu un antrenament corespunzător. Suplimentul alimentar Masiv Mass este ideal pentru persoanele active şi în special pentru Hardgaineri (cei care acumulează cu dificultate masă musculară ), conţinînd o matrice de proteine (concentrat proteic din zer şi izolat proteic din soya) şi carbohidraţi complecşi ( dextroza şi maltodextrina ). Amestecul de carbohidraţi complecşi reprezintă sursa primară de energie pentru antrenamentul muşchilor şi totodata protejează proteina din muşchi pentru a nu fi folosită ca şi o sursă de energie, asigurând astfel creşterea masei musculare.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review