Baton proteic Fibrobar-R Forte, 60 g, Redis

6955514
Baton proteic Fibrobar-R Forte, 60 g, Redis - SPORTIVI - REDIS NUTRITIE

Descriere:  Fibrobar-forte este un produs indicat pentru curele de slabire. Contine L- Carnitina si Omega 3. Fibrobar-forte este un baton proteic cu valoare energetica redusa, dar cu un

[...]

Baton proteic Fibrobar-R Forte, 60 g, Redis

Descriere: 

Fibrobar-forte este un produs indicat pentru curele de slabire.

Contine L- Carnitina si Omega 3.

Fibrobar-forte este un baton proteic cu valoare energetica redusa, dar cu un continut ridicat de fibre vegetale, acizi grasi polinesaturati Omega 3 si L-carnitina.

Formula favorizeaza scaderea in greutate, eliminarea grasimilor, scaderea colesterolului si a trigliceridelor, imbunatatirea tranzitului intestinal, mentinerea sanatatii articulatiilor si tonifierea sistemul cardiovascular. Combate senzatia de foame.

Administrare:

Se recomanda consumarea a 1-3 batoane pe zi, permitand renuntarea la una sau mai multe mese. 100% vegetal. Nu se recomanda diabeticilor.

Fibrobar forte contine: fructoza, dextroza, pudra de cacao (14,3%), ulei de palmier, izolat proteic din soia nemodificata genetic, fulgi de porumb, tarate de grau (contine gluten), seminte de in, L-Carnitinã tartrat, lecitina (contine soia). Poate contine urme de ou, arahide si lactoza.

Recomandari:

Fibrobar forte este indicat pentru curele de slabire. Produsul este un supliment alimentar. El nu inlocuieste alimentatia variata. Consumatorul este sfatuit sa se limiteze la dozele recomandate si sa citeasca cu atentie datele inscrise pe eticheta. Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor si nu se recomanda diabeticilor. A se pastra in locuri ferite de caldura si umezeala.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review