SuperSlim capsule de slabit, 30 capsule, China

  • -10%
SuperSlim capsule de slabit, 30 capsule, China - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/DIETA-SI-NUTRITIE/SUPLIMENTE/PENTRU-SLABIT - CHINA
China
I7195

Super Slim Capsulă de slăbit cu extracte din fructe Produs 100% natural din extracte concentrate din fructe și plante , având la bază o rețetă tradițională chinezească ,

Se incarca ofertele...

Descriere SuperSlim capsule de slabit, 30 capsule, China

Super Slim Capsulă de slăbit cu extracte din fructe

Produs 100% natural din extracte concentrate din fructe și plante , având la bază o rețetă tradițională chinezească , ajută la scăderea rapidă în greutate , fără a lipsi organismul de resursele sale energetice , fără reacții adverse și efecte secundare .
Extractele concentrate din fructe ( Nuca konging , extract de Gaercinia Cambogia , Mere , Kiwi , Glucomanani , extract din rădăcină de tapinambur , celuloză ) și plante ( anghinare de Ierusalim , konjaku , cartof dulce , etc ) , obținute prin tehnologii moderne de purificare , face ca Super Slim să fie un produs eficient și sigur, folosit la nivel internațional în tratamentul obezității .
Recomandări :
Scădere rapidă în greutate fără efecte secundare - din prima lună 5-10 kg / luna .
Apetit inhibat fără a fi nevoie de urmat o dietă , cu efecte rapide și vizibile din prima zi .
Normalizează metabolismul celular .
Reduce volumul stomacului , scădere ușoară în greutate fără reingrășare .
Produsul nu dă dependență și nici efecte secundare .
Mod de administrare :
Doar pentru persoanele între 16-65 ani .
Etapa I de slăbire : 3 luni .
Timp de 3 luni se administrează 1 capsula/zi , dimineața înainte sau după micul dejun.
Etapa II de menținere a greutății : 1-2 luni .
Timp de 1,2 luni se administrează 1 capsula la 2-3 zile .
Pentru atingerea rezultatelor maxime se poate relua cura ( etapa I+II ) , după o pauză de minim 3 luni .
Recomandări suplimentare :
Consumul mai mare de apă , fructe și legume care ajută și accelerează procesul de slăbire prin eliminarea mai rapidă a toxinelor și arderea rapidă a grăsimilor .
Un program stabil de masă de 4-5 mese / zi dar mai reduse cantitativ pentru a evita solicitarea stomacului . Extractul de mar verde ajută la normalizarea volumului stomacului .
Consumul unui pahar de apă plată cu 30 minute înaintea fiecărei mese .
Precauții :
Este contraindicat copiilor sub 16 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează , persoanelor cardiace, persoanelor hipertensive sau cu tensiuniune oscilantă, persoanelor ce au boli de rinichi, ficat sau diabet .
Prezentare :
30 capsule


Data ultimei actualizari: 2024-04-11 12:04:22
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.