Pachet Lipostop cafea verde 30 capsule + Gel anticelulitic 150 ml, Parapharm

P438798330
Pachet Lipostop cafea verde 30 capsule + Gel anticelulitic 150 ml, Parapharm - PENTRU-SLABIT - PARAPHARM
Parapharm
Lipostop Cafea Verde Este un preparat modern, în care componentele acționează sinergic și poate fi util în atingerea și menținerea unei greutăți corporale optime. Extractul de cafea [...]

Pachet Lipostop cafea verde 30 capsule + Gel anticelulitic 150 ml, Parapharm

Lipostop Cafea Verde
Este un preparat modern, în care componentele acționează sinergic și poate fi util în atingerea și menținerea unei greutăți corporale optime.
Extractul de cafea verde conține extractul din boabe de cafea, cu conținut de acid clorogenic 50%. Extractul conținut într-o capsulă (468mg) este extras din 10 000 mg de cafea verde boabe de cea mai bună calitate.
Extractul din fructul de garcinia cambogia este cu conținut de acid hidroxicitric de 60%. Acidul hidroxicitric intervine în metabolizarea grăsimilor, determinând o mai bună folosire a acestora ca și sursa de energie.
Mod de administrare:
Se recomandă consumul zilnic de o capsulă, dimineața, cu un pahar de apă sau ceai.
În timpul zilei se recomandă consumul de 1,5 litri de apă.
Pentru efect maxim se recomandă cure de 2-3 luni, urmate de o lună de repaos.
Prezentare:
30 capsule
Gel anticelulitic cu cafea verde, guarana și castan
Gelul Anticelulitic cu extract de cafea verde, guarana și castan, este un produs destinat îndepărtării celuliței datorită substanțelor, care prin efectul lor, grăbesc procesul de dispariție a grăsimilor împiedicând totodată depunerea acestora.
Ingredientele acestea stau la baza unei formule, care activează microcirculaţia şi facilitează detoxifierea, permite efectuarea unui masaj eficient pentru diminuarea depozitelor de țesut adipos și a celuliței.
Acțiune:
- extractul de cafea verde, cu efect revigorant și stimulant al microcirculației, aduce pielii o senzație de confort și prospețime;
- extractul din semințe de guarana (Paullinia cupana) contribuie la drenarea toxinelor din țesuturi, eliminarea excesului de apă, activarea metabolismului celular;
- extractul din semințe de castan sălbatic (Aesculus Hyppocastani Semen) crește circulația sanguină, asigurând astfel oxigenarea țesuturilor izolate de acumulări adipoase de sub epidermă;
- extractul de aloe (Aloe Capensis), în compoziția specială de gel, are un rol important în absorbția principiilor active.
Mod de utilizare:
Se aplică pe piele în strat subțire și se masează energic până la absorbție completă; se recomandă masajul pe zonele afectate de celuliță, de 2 ori pe zi, timp de cel puțin 8 săptămâni.
Prezentare:
150 ml


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review