Myfibre Silhouette baton scadere in greutate, 40 g, Sly

P479848276
Myfibre Silhouette baton scadere in greutate, 40 g, Sly - PENTRU-SLABIT - SLY NUTRITIA

Baton bogat in fibre, cu Glucomannan (Konjac Mannan), fara zaharuri adaugate, cu indulcitori naturali si Stevia, cu un continut caloric scazut, MyFibre Silhouette este conceput special pentru scaderea in greutate.

[...]

Myfibre Silhouette baton scadere in greutate, 40 g, Sly

MyFibre Silhouette este oferit consumatorilor pentru a suplini aportul de fibre si pentru a „rezolva” o problema des intalnita: greutatea corporala.

Batonul MyFibre Silhouette contine fibre solubile din Konjac, care isi maresc de mai multe ori volumul in stomac, sub actiunea apei, formand un balonas gastric vegetal. Administrate inaintea meselor, fibrele Konjac reduc considerabil capacitatea stomacului si scad pofta de mancare. De aceea, in conditiile unei diete hipocalorice, Konjac Mannanul contribuie la scaderea in greutate*.

Ingrediente:

Ciocolata cu lapte 20% [indulcitori (eritritol, glicozide din Steviol), lapte praf degresat (26%), unt de cacao, masa de cacao, grasime anhidra din lapte, emulgatori (lecitina de soia, poliglicerolpoliricinoleat), arome], sirop de polidextroza (fibre), izolat proteic din soia, pasta de arahide, lapte praf degresat, indulcitori (sirop de maltitol, glicozide din Steviol), fulgi de ovaz, maltodextrina, pudra de cacao cu continut scazut de grasime, agent de umezire (glicerol), Glucomannan (2,8% - 1,1g / baton), grasime vegetala nehidrogenata din shea si palmier, pudra de ceai verde Matcha (0,4%), emulgator (lecitina de soia), arome.

Prezentare:
40g



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review