Lipostop Cafea Verde, 30 capsule, Parapharm

Lipostop Cafea Verde, 30 capsule, Parapharm -  - PARAPHARM
Parapharm
P438798756
Lipostop cafea verde este un preparat modern, în care componentele acționează sinergic și poate fi util în atingerea și menținerea unei greutăți corporale optime. Extractul de cafea [...]

Descriere: Lipostop Cafea Verde, 30 capsule, Parapharm

Lipostop cafea verde este un preparat modern, în care componentele acționează sinergic și poate fi util în atingerea și menținerea unei greutăți corporale optime.
Extractul de cafea verde conține extractul din boabe de cafea, cu conținut de acid clorogenic 50%. Extractul conținut într-o capsulă (468mg) este extras din 10 000 mg de cafea verde boabe de cea mai bună calitate.
Extractul din fructul de garcinia cambogia este cu conținut de acid hidroxicitric de 60%. Acidul hidroxicitric intervine în metabolizarea grăsimilor, determinând o mai bună folosire a acestora ca și sursa de energie.
Mod de administrare:
Se recomandă consumul zilnic de o capsulă, dimineața, cu un pahar de apă sau ceai.
În timpul zilei se recomandă consumul de 1,5 litri de apă.
Pentru efect maxim se recomandă cure de 2-3 luni, urmate de o lună de repaos.
Prezentare:
30 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review