CLA Tonalin 1300 mg, 60 capsule, Solgar

CLA Tonalin 1300 mg, 60 capsule, Solgar - PENTRU-SLABIT - SOLGAR
Solgar
P459821878
Proprietati: CLA Tonalin® provenit din ulei natural de sofrănel și de semințe este un supliment alimentar ce poate contribui la reducerea grăsimii acumulate la nivel subcutanat și [...]

Descriere: CLA Tonalin 1300 mg, 60 capsule, Solgar

Proprietati:

CLA Tonalin® provenit din ulei natural de sofrănel și de semințe este un supliment alimentar ce poate contribui la reducerea grăsimii acumulate la nivel subcutanat și la controlul greutății, acționând în mod pozitiv în sensul menținerii țesutului muscular. În cazul în care se administrează în paralel cu exerciții fizice regulate și o dietă sănătoasă, poate maximiza beneficiile în cazul persoanelor ce doresc să reducă cantitatea de grăsime din organism, menținând sănătatea țesuturilor musculare, dar și în cazul celor ce doresc să țină sub control greutatea corporală, sau a atleților și practicanților de fitness pentru dezvoltare musculară.

Compoziție/capsulă:

CLA Tonalin® (din ulei de semințe de sofrănel) 1300 mg ce asigură de regulă: Acid linoleic conjugat (CLA) 1014 mg

Mod de administrare:

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă moale de două ori pe zi, preferabil în timpul mesei.

Prezentare:

60 capsule moiData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review