Biomed 4, 100 ml, Biomed International

  • -10%
Biomed 4, 100 ml, Biomed International - PENTRU-SLABIT - BIOMED INTERNATIONAL
I8601
Mierea este unul dintre cele mai mari secrete ale naturii. Substanta naturala, plina de minerale si vitamine este recomandata de catre toti medicii din lumea intreaga. Biomed 4 contine miere, [...]

Descriere: Biomed 4, 100 ml, Biomed International

Mierea este unul dintre cele mai mari secrete ale naturii. Substanta naturala, plina de minerale si vitamine este recomandata de catre toti medicii din lumea intreaga.

Biomed 4 contine miere, aceasta fiind componentul de baza al acestui produs, precum si alte plante medicinale alese cu precizie, si anume, tinctura din plante medicinale. Farmacologii combina aceste produse naturale prin tehnologii speciale astfel incat pierderea in greutate (slabirea) este naturala 4-6 kg in timp de 9 zile.

Compozitie:

80% miere de albine; 20% tincturi din plante medicinale (cynosbati fructus, petroselini fructus, ribes negri fructus). Din cauza mierii din compozitie preparatul se poate cristaliza, proprietatile acestuia ramanand neschimbate. Refluidizarea se face prin introducerea flaconului intr-un vas cu apa calda de maxim 40 grade C.

Mod de utilizare:

Amestecati bine continutul flaconului inainte de utilizare. Intr-un pahar de apa calduta sau rece pueti o lingurita de preparat Biomed 4.

Amestecati bine si beti-l in loc de masa in conformitate cu schema data mai jos. Celelalte mese se servesc normal. Nu mancati intre mese si evitati dulciurile si alcoolul.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review