Protector Hepatic Forte - cafea instant, 24 pliculete, Hofigal

Protector Hepatic Forte - cafea instant, 24 pliculete, Hofigal - DIVERSE - HOFIGAL
Hofigal
P438799730
Compozitie Extract solubil din papadie si frunze de anghinare, extract solubil din fructe de armurariu, extract solubil de roinita, extract solubil din radacina de lemn dulce, extract solubil de menta. [...]

Descriere: Protector Hepatic Forte - cafea instant, 24 pliculete, Hofigal

Compozitie
Extract solubil din papadie si frunze de anghinare, extract solubil din fructe de armurariu, extract solubil de roinita, extract solubil din radacina de lemn dulce, extract solubil de menta.
Actiune
Produsul este recomandat ca inlocuitor de cafea cu efect hepatoprotector in: steatoza hepatica, icter, angiocolite, afectiuni inflamatoare si de motilitate ale vezicii biliare (vezica atona cu stagnare de secretie biliara) in afara prezentei de calculi biliari de dimensiuni medii si mari.
Recomandari
Produsul poate inlocui satisfacator caracteristicile organoleptice (gust, aroma) ale cafelei naturale sau ale cafelei instant, la persoanele care sunt obisnuite cu un consum crescut de cafea si in acelasi timp preparatul exercita o actiune benefica de protectie a ficatului si a tractului digestiv.
Prezentare:
Plicuri x 5g, 24 plicuri /cutie plianta. 


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review