Merisor sirop, 200 ml, Pro Natura

Merisor sirop, 200 ml, Pro Natura -  - PRO NATURA
Pro Natura
P438800629
Excelent pentru menținerea stării de sănătate a aparatului urinar datorită proprietăților diuretice și astringente ale fructelor de merișor. Acestea sunt bogate în proteine, provitamina [...]

Descriere: Merisor sirop, 200 ml, Pro Natura

Excelent pentru menținerea stării de sănătate a aparatului urinar datorită proprietăților diuretice și astringente ale fructelor de merișor. Acestea sunt bogate în proteine, provitamina A, vitaminele B1, B2 și C, taninuri, săruri minerale și antioxidanți.

Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea organismului de efectele nocive ale radicalilor liberi. A nu se utiliza în caz de diabet zaharat sau alergie la oricare dintre componentele produsului!

Ingrediente:

Miere polifloră; glicerină vegetală; extract apos 10:1 din pulbere din fructe de merișor (Vaccinium vitis-idaea)-15 %; sorbat de potasiu (conservant).

Mod de utilizare:

- copii între 3 și 7 ani: 1 linguriță (5 ml) x 2/zi, înainte de mese, cu un pahar de apă plată.

Copii de peste 7 ani :1 lingura (10 ml) x 2/zi, înainte de mese, cu un pahar de apă plată.

Adulți: 1 lingura (10 ml) x 3/zi, înainte de mese, cu un pahar de apă plată.

Prezentare:

200 ml.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review