Biomed 6, 100 ml, Biomed International

Biomed 6, 100 ml, Biomed International -  - BIOMED INTERNATIONAL
I8603
Biomed 6 creste pofta de mancare si asigura o mai buna asimilare a componentelor nutritionale din alimente, realizand totodata o distribuire eficienta a lor in masa musculara. Efectul este cresterea [...]

Descriere: Biomed 6, 100 ml, Biomed International

Biomed 6 creste pofta de mancare si asigura o mai buna asimilare a componentelor nutritionale din alimente, realizand totodata o distribuire eficienta a lor in masa musculara.

Efectul este cresterea in greutate. Din cauza mierii din compozitie preparatul se poate cristaliza, proprietatile acestuia ramanand neschimbate. Refluidizarea se face prin introducerea flaconului intr-un vas cu apa calda de maxim 40 grade C. Fiind 100% natural, se poate folosi fara intrerupere pana la dobandirea greutatii dorite.

Compozitie:

70% miere de albine cu polen si propolis; 30% tincturi din plante medicinale (thymus vulgaris, cichorium inthybus, achillea milefolium).

Mod de administrare:

Inainte de administrare se amesteca bine continutul flaconului pentru omogenizare, dupa care o lingurita din acest preparat se dizolva in 100 ml apa si se consuma cu o jumatate de ora inainte de masa. Se repeta procedeul de doua ori pe zi inaintea meselor principale, pranz si cina.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review