Bicarbonat de sodiu, 50 g, Vitalia

Bicarbonat de sodiu, 50 g, Vitalia - DIVERSE - FARA
Fara
I8326
Bicarbonatul de sodiu este renumit în gospodare pentru proprietățile sale de dezinfectant, dar și pentru puterea vindecătoare sau diferitele moduri de întrebuințare ale sale. Bicarbonatul de sodiu [...]

Descriere: Bicarbonat de sodiu, 50 g, Vitalia

Bicarbonatul de sodiu este renumit în gospodare pentru proprietățile sale de dezinfectant, dar și pentru puterea vindecătoare sau diferitele moduri de întrebuințare ale sale. Bicarbonatul de sodiu se folosește ca agent de creștere a aluatului, deoarece produce bășicuța de dioxid de carbon care ajută aluatul la prăjituri, brioșe, pâine sau paște să “crească”.

Mai presus de toate, este prețuit cum am spus și mai sus, pentru proprietățile vindecătoare. Bicarbonatul de sodiu, denumit și sodiu bicarbonat sau simplu “bicarb”, este una dintre cele mai rapide substanțe antiacide. El ajută la ameliorarea mâncărimilor provocate de mușcăturile și înțepăturile de insecte.

Bicarbonatul de sodiu este bun pentru înlăturarea plăcii dentare și neutralizarea acizilor care distrug smalțul dinților.

Ameliorează simptomele infecțiilor vezicii urinare.

Prezentare:

50 g.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review