SilQ Forte, 15 capsule, Dr. Reddys

P479852664
  • -6%
SilQ Forte, 15 capsule, Dr. Reddys - DETOXIFIERE - DR. REDDYS
Dr. Reddys

Supliment alimentar pe bază de silibină din extract de Armurariu (Siliphos®), colină, S-Adenozil L-Metionină (SAMe), complex de vitamine B și vitamina E.

[...]

SilQ Forte, 15 capsule, Dr. Reddys

Supliment alimentar pe bază de silibină din extract de Armurariu (Siliphos®), colină, S-Adenozil L-Metionină (SAMe), complex de vitamine B și vitamina E.

Combinația de ingrediente din SilQ Forte contribuie la funcționarea normală a ficatului.

Armurariul (Silybum  marianum) contribuie la procesul de regenerare a celulelor hepatice și menține funcțiile de bază ale ficatului.

S-Adenozil L-Metionina (SAMe) ajută la sinteza glutationului, esențial pentru apărarea antioxidantă și sănătatea ficatului (funcțiilor ficatului). 

Colina contribuie la menținerea funcției normale a ficatului și la metabolismul normal al lipidelor. Efectele benefice se obțin în condițiile unui consum de cel puțin 82,5 mg colină.

Tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), niacina, acidul pantotenic, vitamina B6 (piridoxina), vitamina B12 și biotina contribuie la metabolismul energetic normal.

Riboflavina (Vitamina B2), vitaminele B6, B12, acidul folic și acidul pantotenic contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Colina, folatul, vitaminele B6 și B12 contribuie la metabolismul normal al homocisteinei.

Riboflavina (vitamina B2) și vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Mod de administrare:
Adulți - 1 capsulă pe zi.

Ingrediente:
L-bitartrat de colină; gelatină; S-Adenozil L-Metionină disulfat p-toluensulfonat; agenți de încărcare: celuloză microcristalină; extract uscat din fructe de Armurariu (Silybum marianum)/complex fosfolipidic (fosfatidilcolină); acetat de d-alfa-tocoferol (stabilizator: dioxid de siliciu); nicotinamidă (vitamina B3); D-pantotenat de calciu (vitamina B5); agenți de antiaglomerare: stearat de magneziu, dioxid de siliciu; cianocobalamină (vitamina B12) (stabilizator: d-manitol); clorhidrat de piridoxină (vitamina B6); riboflavină (vitamina B2); mononitrat de tiamină (vitamina B1); acid folic (vitamina B9); d-biotină (vitamina B7) (stabilizator: maltodextrină din porumb), coloranți: E171, E172.

Precautii:

  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. 
  • A nu se administra copiilor și femeilor însărcinate, mamelor care alăptează, precum și celor care au hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. 
  • Dacă urmați un tratament antidepresiv, consultați un medic înainte de administrarea produsului. 
  • Nu este recomandată administrarea produsului concomitent cu medicamente care cresc nivelul de serotonină și levodopa. 
  • Produsul conține substanțe cu potențial alergen: lecitină din soia.
  • A se păstra la temperaturi sub 25⁰C, la loc uscat și protejat de lumină.

Prezentare:
15 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review