Ceai Imunitate Papaia, RYA

Ceai Imunitate Papaia, RYA - DETOXIFIERE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/DIETA-SI-NUTRITIE/SUPLIMENTE/DETOXIFIERE - RYA
RYA
P548489163

Rya ceai pentru imunitate cu Papaya este un produs din ingrediente 100% naturale, care contribuie la susținerea sistemului imunitar, o digestie sănătoasă și un tract digestiv normal, ajutând astfel la starea de bine fizică a organismului. Stimulează capacitatea organismului de a-și păstra sănătatea și vigoarea. De aceea, este util persoanelor cu rezistența scăzută la boli, în pregătirea organismului pentru sezonul de iarnă și pentru refacerea organismului după perioade lungi de boală.
Gustul este ușor aromat și nu necesită îndulcire datorită plantelor și fructelor din amestec, însă produsul se poate utiliza și îndulcit, în functie de preferințele fiecărui consumator.

Se incarca ofertele...

Descriere Ceai Imunitate Papaia, RYA

COMPOZITIE :


Papaya, pe langa faptul ca este bogata în magneziu, potasiu, fier, calciu și vitamine, are si un conținut de betacaroten mai mare decât morcovul. Papaya are si beneficii anticanceroase, antiîmbătrânire și detoxifiante asupra organismului.
Echinacea contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la reducerea riscului de contaminare cu bacterii, ciuperci si virusuri respiratorii.
Ceaiul verde care ajuta la sustinerea metabolismului, contribuie la controlul greutatii si sustine degradarea lipidelor.
Astragalusul este numit adaptogen, ceea ce inseamna ca ajuta la protejarea organismului impotriva diferitelor forme de stres, inclusiv a stresului fizic, mental sau emotional.
Fructele de Maces ajuta la functionarea normala a tractului intestinal si a digestiei, de asemenea ajuta si la starea de bine fizica.
eCatina, bobițele mici, galben-portocalii și acrișoare conțin de zece ori mai multă vitamina C decât citricele. Trecerea de la vară la toamnă, precum si trecerea de la iarna la primavara, când apar răceala și gripa, pot fi mai ușoare cu remediile din cătină.
Frunze de roinita contin un compus sub numele de acid rozmarinic care pare sa aiba proprietati antioxidante si antimicrobiene. Antioxidantii ajuta la prevenirea deteriorarii celulelor, in timp ce antimicrobienele anihileaza microorganismele care cauzeaza infectii, cum ar fi virusurile si bacteriile.
Merele includ capacitatea sa de a stimula imunitatea, de a reduce inflamatiile si de a ajuta la scaderea in greutate. In combinatia noastra am avut in vedere si efectele aromei de mar si gustul dulceag, care vin sa rotunjeasca savoarea formulei.Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.