Orz Verde, 30 comprimate, Medica, Pro Natura

Orz Verde, 30 comprimate, Medica, Pro Natura -  - PRO NATURA
Pro Natura
6856
Descriere Indicatii: Afectiuni gastro-intestinale, detoxifiant, convalescenta, efort fizic si intelectual, cure de slabire. Tonic general, tonic digestiv, imunostimulator, antioxidant, antitumoral. Aportul important de vitamina C, vitamina B2, calciu, fier, [...]

Descriere: Orz Verde, 30 comprimate, Medica, Pro Natura

Descriere

Indicatii:

Afectiuni gastro-intestinale, detoxifiant, convalescenta, efort fizic si intelectual, cure de slabire.

Tonic general, tonic digestiv, imunostimulator, antioxidant, antitumoral.

Aportul important de vitamina C, vitamina B2, calciu, fier, potasiu ii confera orzului verde proprietati de tonic general, el asigurand organismului substante nutritive de buna calitate.

Stimuleza apetitul alimentar, sustine buna functionare a sistemului digestiv, fiind de ajutor in cazul inflamatiilor mucoasei stomacale. Continutul de fibre contribuie la stimularea peristaltismului intestinal si reglarea tranzitului intestinal.

Sprijina organismul in perioade caracterizate de o imunitate scazuta sau in perioade ce necesita un efort fizic si/sau intelectual deosebit.

Superoxid dismutaza, enzima regasita in compozitia orzului verde, este un puternic antioxidant natural (actiune sustinuta de prezenta beta carotenului) ce are si proprietatea de a reducere dezvoltarea anarhica a celulelor (poate reduce aparitia tumorilor).

Compozitie:

Orz verde pulbere (Hordeum vulgare pulvis) 0,180g/cps.

Administrare:1cps x 3/zi, inainte de mese, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 3 luni




Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review