Hypericum antalcool, 60 capsule

Hypericum antalcool, 60 capsule -  - HYPERICUM
Hypericum
P459798925
Recomandări: Ajută la protecția bilei și a ficatului, stimulând procesul natural de regenerare al acestora. Susține procesul de detoxifiere a organismului. Întărește sistemul imunitar. [...]

Descriere: Hypericum antalcool, 60 capsule

Recomandări: Ajută la protecția bilei și a ficatului, stimulând procesul natural de regenerare al acestora. Susține procesul de detoxifiere a organismului. Întărește sistemul imunitar. Acțiune antiinflamatoare, diuretică, antiseptică, hipotensivă, calmantă și astringentă. Proprietăți: Proprietăți anti-alcoolice datorită extractului de Pedicuță. Mod de folosire: Pentru adulți, doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi, după fiecare masă principală. Cura recomandată este de 40 zile cu pauză de 7 zile, după care se poate relua.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review