Dacia Plant Detoxifiant, 60 comprimate

Dacia Plant Detoxifiant, 60 comprimate -  - DACIA PLANT
Dacia Plant
I4479
Proprietăți: Este un amestec de plante și uleiuri esențiale, conceput cu scopul de a realiza procese de detoxifiere renală, hepatică, intestinală și cutanată. Acesta permite obținerea unei [...]

Descriere: Dacia Plant Detoxifiant, 60 comprimate

Proprietăți:
Este un amestec de plante și uleiuri esențiale, conceput cu scopul de a realiza procese de detoxifiere renală, hepatică, intestinală și cutanată. Acesta permite obținerea unei eficiente maxime în procesul de epurare realizat la nivelul întregului organism. Produsul 100% natural, luat preventiv, vă ajuta să combateți cu încredere problemelor cauzate de toxinele și poluanții cumulați zilnic.
Contribuie la:
Detoxifierea organismului prin:
- eliminarea lichidelor reținute în exces în corp;
- accelerarea tranzitului intestinal;
- normalizarea proceselor de sudorație.
Acțiuni:
- depurativ;
- diuretic;
- laxativ;
- detoxifiant;
- antialergic;
- tonic amar.
Ingrediente/comprimat:
brusture (Arctium lappa) - rădăcini (150 mg); trei-frați-pătați (Viola tricolor) - părți aeriene (150 mg); senna (Cassia angustifolia) - frunze (75 mg); soc (Sambucus nigra) - flori (75 mg); angelica (Angelica archangelică) - rădăcini (25 mg); cardamom (Elettăria cardamomum) -seminte (25 mg); ulei esențial de ienupăr (Juniperus communis) (2 mg); ulei esențial de salvie (Salvia officinalis) (2 mg); agent de încărcare: celuloză microcristalină; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu coloidal.
SENNA (Folium Sennae) - Este o plantă cu efecte laxative remarcabile de la care sunt folosite frunzele. Conținutul de compuși antrachinonici (senozidele A, B, C și D) îi conferă efectul bun laxativ și spre deosebire de alte plante laxative nu determină apariția colicilor intestinale.
ANGELICA (Angelica Archangelică) - Plantă extrem de vitală și viguroasă, angelica este totodată o plantă sacră care atrage rezonanțe angelice în ființă. Este extrem de bogată în principii active: uleiuri esențiale, cumarine, furanocumarine, acizi grași, taninuri și săruri minerale etc. Angelica este o plantă cu gust amar și picant care ajută detoxifierea organismului prin reglarea funcției digestive. Este folosită de obicei pentru calitățile sale de tonic digestiv, carminative, colagog, dar este și un antidepresiv excelent, stimulent cerebral și are și un rol de potențare a acțiunilor celorlalte componente ale amestecului.
TREI FRAȚI PĂTAȚI (Viola Tricolor) - Plantă delicată, des întâlnită în flora spontană, este cea mai eficientă plantă cu acțiune antialergică și depurativă de la noi. Substanțele active pe care le conține (saponine, flavonoide și alte componente terpenoidice), activează procesele de eliminare a toxinelor din sânge pe cale renală, sudoripară și intestinală, favorizând eliminarea acumulărilor dăunătoare sănătății organismului (acid uric, colesterol, săruri minerale etc).
BRUSTURE (Arctium Lapa) - Rădăcină de brusture este cel mai eficient depurativ din zona noastră geografică. Este bogată în inulină, acizi, vitamine și fitosteroli. Amplifică toate procesele de eliminare: pe cale intestinală (laxativ), pe cale reno-urinară (diuretic) și prin piele (sudorific).
SOC (Sambucus Nigra) - intervine în detoxifiere prin efectul său sudorific, diuretic și laxative.
CARDAMOM (Eletăria Cardamomum) - Condiment aromatic extrem de plăcut, cardamomul este folosit de sute de ani în lumea arabă ca substanța care scade efectul nociv al cafelei. Cardamomul este o plantă cu efecte antitoxice și depurative foarte bune.
ULEI VOLATIL DE SALVIE - (Aetheroleum Salvie) Uleiurile volatile sunt cele mai prețioase substanțe active pe care le produc plantele și totodată sunt și mai eficiente.
Salvia este o plantă cu acțiune benefică în foarte multe afecțiuni. Specialiștii Dacia Plant l-au folosit în acest amestec pentru potențarea efectului depurativ-detoxifiant.
ULEI VOLATIL DE IENUPĂR - (Aetheroleum Juniperii) Ienuparul este una din cele mai valoroase plante detoxifiante autohtone. În principal se adresează rinichiului, pe care îl stimulează amplificând diureza (eliminarea urinei), ceea ce duce la o mai bună eliminare a deșeurilor acumulate în timp printr-un regim de viață neadecvat.
Indicații:
-constipație, gută, reumatism, alergii, acnee, eczeme de diverse etiologii rezistente la tratament, psoriazis (adjuvant), obezitate, celulită, intoxicații cronice diverse (alcool, cafea, tutun, medicamente de sinteză, etc), imunitate scăzută, hemoroizi, varice și sechele de tromboflebită, diabet (mai ales atunci când este asociat cu obezitate sau cu valori crescute ale colesterolului), adjuvant în afecțiunile tumorale, îmbătrânire prematură, aspect îmbătrânit al pielii, sindroame astenice, surmenaj, simptome diverse apărute ca urmare a expunerii îndelungate la radiația calculatorului sau a aparatelor electronice (copiatore, telefoane mobile etc), adjuvant în sindroame depresive, anxioase și atacuri de panică.
Mod de administrare:
Adulți și tineri de peste 15 ani: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
Contraindicații:
Sarcina, alăptare, intoleranța la oricare dintre componentele produsului
Prezentare:
60 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review