Dacia Plant Detoxifiant, 200ml

Dacia Plant Detoxifiant, 200ml -  - DACIA PLANT
Dacia Plant
P29986
Proprietăți: Conceput pentru funcționarea normală a mecanismelor de drenaj și eliminare renală, digestivă și tegumentară, produsul are o maximă eficientă în procesul de purificare realizat la nivelul întregului [...]

Descriere: Dacia Plant Detoxifiant, 200ml

Proprietăți:

Conceput pentru funcționarea normală a mecanismelor de drenaj și eliminare renală, digestivă și tegumentară, produsul are o maximă eficientă în procesul de purificare realizat la nivelul întregului organism.

Contribuie la:

- detoxifierea organismului;

- eliminarea lichidelor reținute în exces în corp;

- accelerarea tranzitului intestinal;

- favorizarea proceselor de sudorație;

- stimularea producerii și eliminării de bilă;

- menținerea concentrației normale a colesterolului și trigliceridelor din sânge;

- menținerea greutății corporale în limite normale.

Ingrediente:

Suc conservat în alcool etilic din fructe de șoc (Sambucus nigra) (25%); extract 1:4 în soluție hidroalcoolică (alcool etilic/apa - 33,75/41,25 în procente de masă) (75%) din următorul amestec de plante: anghinare (Cynara scolymus) - frunze (26,67%); trei-frați-pătați (Viola tricolor) - părți aeriene (26,67%); angelica (Angelica archangelică) - rădăcină (13,33%); cardamom (Elettăria cardamomum) - semințe (13,33%); boz (Sambucus ebulus) - rădăcina (13,33%); ienupăr (Juniperus communis) - fructe (6,67%).

Mod de administrare:

Adulți și tineri peste 15 ani: câte 1-2 lingurițe de tinctură diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înaintea mesei.

Contraindicații:

Diaree, coliță de fermentație, sarcină, alăptare, intoleranța la oricare dintre componentele produsului.

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review