Informatii produs
Tarate de ovaz. Contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange. Efectul se obtine consumand zilnic 3 g de beta-glucani din tarate de ovaz. Se folosesc ca adaos la salatele de legume, salate de fructe sau in alte feluri de mancare, dupa preferinta.
CARACTERISTICI GENERALE
Ingrediente Tarate de ovaz.
Cantitate neta (kg/buc/l) 0.2
Tara origine Cehia
Subcategoria Snacks & cereale
Alergeni Contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza: fulgi din cereale, soia, susan, alune, nuci.
Conditii pastrare si/sau preparare A se pastra in spatii curate, uscate si bine aerisite.
VALORI NUTRITIONALE
Valoare nutritiva 337 kcal/100 g
Proteine 17.1 g/100 g
Lipide 7.9 g/100 g
Glucide 64.1 g/100 g
Fibre alimentare 15 g/100 g
Data ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:35
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Review-uri (0)