Solaris orez integral, 500 g

Solaris orez integral, 500 g - SEMINTE-SI-FRUCTE-USCATE - SOLARIS
SOLARIS
P459821999
Ce conține : Proteine 86% asimilabile de organism; minerale: seleniu, magneziu, mangan; vitamine : B1, B2, B3, B6; carbohidrați; fibre; gama-orizanol. Cum se consumă : Orezul integral fierbe un timp [...]

Descriere: Solaris orez integral, 500 g

Ce conține :

Proteine 86% asimilabile de organism; minerale: seleniu, magneziu, mangan; vitamine : B1, B2, B3, B6; carbohidrați; fibre; gama-orizanol.

Cum se consumă :

Orezul integral fierbe un timp mai îndelungat decât cel decorticat, de aceea se pune la înmuiat 6-8 ore înainte de fierbere.

Se folosește la prepararea garniturilor, alături de legume, în ciorbe și pentru anumite deserturi cu lapte și budinci mai consistente.

Cum acționează :

Are efecte benefice asupra tubului digestiv, efecte tonice pentru organism.

Are acțiune hipotensoare, astringentă.

Pentru ce recomandăm :

Are o concentrație optimă de magneziu, iar prezența potasiului este extraordinar de benefică pentru reducerea acidității din sânge și pentru menținerea densității osoase. Acest fapt ajută la prevenirea riscului de osteoporoză.

Prezența potasiului recomandă orezul și în bolile cardio-renale.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review