Solaris Fulgi Crunchy Choco, 300g

P459821876
Solaris Fulgi Crunchy Choco, 300g - SEMINTE-SI-FRUCTE-USCATE - SOLARIS
SOLARIS
Ce conține : Fulgi integrali de ovăz, zahăr din trestie, fulgi integrali de grâu, ulei de floarea-soarelui, ciocolată cu lapte 3,3% (zahăr, lapte praf, [...]

Solaris Fulgi Crunchy Choco, 300g

Ce conține :

Fulgi integrali de ovăz, zahăr din trestie, fulgi integrali de grâu, ulei de floarea-soarelui, ciocolată cu lapte 3,3% (zahăr, lapte praf, pastă de cacao, unt de cacao, zer pudră, emulgator: lecitina din semințe de floarea soarelui), făină de grâu, făină de orez, mălai, ciocolată neagră 1,8% (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitina din semințe de floarea soarelui), pudra de cacao, fulgi de cocos, extract de malt de orz, sare.

Cum se consumă :

Poți consuma Fulgii Crunchy Choco cu suc proaspăt de portocale sau mere, cu Lapte de Soia Solaris, lapte de migdale sau de alune, nuci, semințe de floarea soarelui, de dovleac sau de susan, fructe proaspete.




Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review