Herbal Therapy Scortisoara Pudra, 60g

Herbal Therapy Scortisoara Pudra, 60g - SEMINTE-SI-FRUCTE-USCATE - HERBAL THERAPY
P459792117
Scortisoara Macinata Herbal Therapy, 60 g: scortisoara are o aroma puternica cu un parfum dulce, lemnos. Se poate utiliza in preparate dulci, cum ar fi prajituri, biscuiti, deserturi sau se [...]

Descriere: Herbal Therapy Scortisoara Pudra, 60g

Scortisoara Macinata Herbal Therapy, 60 g: scortisoara are o aroma puternica cu un parfum dulce, lemnos. Se poate utiliza in preparate dulci, cum ar fi prajituri, biscuiti, deserturi sau se poate adauga in bauturi fierbinti. Mai este folosita si pentru a da aroma diferitelor feluri de mancare din carne de miel si de pui. Este unul dintre cele mai puternice oxidante naturale, ajuta la reglarea nivelului zaharului din sange si are propietati antimicorbiene si antiinflamatoare. Ingrediente: scortisoara macinata Mod de utilizare: Se adauga in preparatele culinare cantitatea dorita, dupa gust. Cantitate: 60 g.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review