Ghimbir Confiat, 100 gr, Sanovita

P459820367
Ghimbir Confiat, 100 gr, Sanovita - SEMINTE-SI-FRUCTE-USCATE - SANO VITA
Sano Vita
Ghimbirul este un rizom, bogat în substanțe cu rol antiseptic natural. Reduce durerile abdominale, facilitează digestia, elimină gazele, stimulează memoria şi fertilitatea, neutralizează toxinele, este revigorant, reduce efectele stă [...]

Descriere: Ghimbir Confiat, 100 gr, Sanovita

Ghimbirul este un rizom, bogat în substanțe cu rol antiseptic natural. Reduce durerile abdominale, facilitează digestia, elimină gazele, stimulează memoria şi fertilitatea, neutralizează toxinele, este revigorant, reduce efectele stărilor de greață şi ale răului de mişcare (maşină, avion). Este un ajutor prețios în sezonul rece pentru prevenirea şi tratarea răcelilor şi durerilor de gât, dar şi pe tot parcursul anului pentru ameliorarea asteniei fizice şi psihice, a convalescenței şi a indigestiei. Poate fi consumat ca atare, sau ca ingredient în diferite preparate culinare ca: limonadă, ceai, prăjituri, mâncăruri sau supe. Ingrediente: ghimbir, zahăr din trestie. Niciunul din ingrediente nu provine din culturi modificate genetic.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review