Fulgi de orz, 500 g, Alevia

Fulgi de orz, 500 g, Alevia - SEMINTE-SI-FRUCTE-USCATE - ALEVIA
Alevia
P459791704
Orzul este o cereală integrală bogată în fibre și proteine, cu numeroase beneficii pentru sănătate celor care îl consumă.  Pe lângă fibre și proteine, orzul este bogat î [...]

Descriere: Fulgi de orz, 500 g, Alevia

Orzul este o cereală integrală bogată în fibre și proteine, cu numeroase beneficii pentru sănătate celor care îl consumă. 

Pe lângă fibre și proteine, orzul este bogat în mangan, seleniu, fosfor, cupru, magneziu, fier, zinc dar și în potasiu, vitamina B6, diamină, niacin, riboflavin și acid folic, însă cantitatea de calciu, vitamina C și acid pantotenic din compoziție este redusă.

Mai mult, orzul este una dintre cele mai importante surse de fibre atât solubile cât și insolubile și este bogat în tocotrienol, un antioxidant care diminuează riscul apariției bolilor cardiovasculare și a problemelor declanșate de colesterolul crescut.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review