Suc ecologic de Noni Tahitian, 1000ml, Alevia

Suc ecologic de Noni Tahitian, 1000ml, Alevia - PRODUSE-NATURISTE - ALEVIA
Alevia
P459822118

Sucul de Noni Tahitian ajuta in energizarea organismul si combate starea de oboseala. Planta Noni este pretuita de mii de ani de bastinasii tahitieni pentru proprietatile sale. Contine micronutrienti esentiali capabili sa asigure starea de bine si sa imbunatateasca sanatatea organismului. Sucul de Noni tahitian ofera energie, vitalitate si rezistenta la stres.

[...]

Descriere: Suc ecologic de Noni Tahitian, 1000ml, Alevia

Sucul de Noni Tahitian ajuta in energizarea organismul si combate starea de oboseala. Planta Noni este pretuita de mii de ani de bastinasii tahitieni pentru proprietatile sale. Contine micronutrienti esentiali capabili sa asigure starea de bine si sa imbunatateasca sanatatea organismului. Sucul de Noni tahitian ofera energie, vitalitate si rezistenta la stres. Produsul ajuta la mentinerea unui tranzit intestinal normal, inlaturand constipatia. De asemenea, stimuleaza functia de eliminarea a apei din organism si sprijina organismul feminin in timpul menstruatiilor dar si a menopauzei.

Ingredient activ:
Noni tahitian (Morinda citrifolia) este un arbore din familia cafelei, Rubiaceae. Noni este o sursa importanta de fibre, proteine si carbohidrati. Din pulpa fructului se prepara sucul de noni in care se regasesc mari cantitati de vitamina C, A, niacina si fier. Detoxifica si energizeaza organismul. Sustine capacitatea de concentrare si memoria. Revitalizeaza organismul dupa perioade de convalescenta sau stres accentuat. Are efect benefic in combaterea radicalilor liberi, responsabili de procesele de imbatranire. Sustine imunitatea naturala a organismului. Are efect benefic in insomnii, depresii, anxietate, oboseala cronica. Este adjuvant in curele de slabire.

Beneficii:
• Sustine performanta mentala si fizica (Noni)
• Sustine imunitatea organismului (Noni)
• Imbunatateste rezistenta, echilibrul si flexibilitatea (Noni)
• Combate oboseala (Noni)
• Contribuie la confortul digestiv (Zmeur)
• Sustine digestia (Zmeur)
• Ajuta la eliminarea surplusului de apa din organism (Zmeur)
• Ajuta la mentinerea siluetei (Mar).

Mod de administrare:
Cate 2 linguri (30ml) zilnic, pe stomac gol, preferabil dimineata.

Compozitie:
Suc ecologic din fructe de Noni Tahitian 90%, Suc ecologic concentrat din Mere 6,6%, Piure ecologic din fructe de Zmeur 3%.

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Prezentare:
1000ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review