Solaris Ulei Seminte In, 200 ml

P459820257
Solaris Ulei Seminte In, 200 ml - PRODUSE-NATURISTE - SOLARIS
SOLARIS
Compozitie: Conține atât acizi grași omega-3, cât și omega-6, care sunt beneficiile pentru sănătate. Fiecare membrană celulară conține în structura ei [...]

Solaris Ulei Seminte In, 200 ml

Compozitie:

Conține atât acizi grași omega-3, cât și omega-6, care sunt beneficiile pentru sănătate. Fiecare membrană celulară conține în structura ei aceste grăsimi. Creierul, organ vital, are nevoie pentru buna funcționare de acești acizi grași.

Uleiul din semințe de in conține acidul gras esențial alfa-linolenic (ALA, acid gras cu lanț scurt) pe care organismul sănătos îl transformă în acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA), acizi grași omega-3 cu lanț lung, care se găsesc în uleiul de pește.

Organismul uman nu poate sintetiza acești acizi grași, prin urmare ei trebuie aduși în corp prin alimentație, de aceea ei sunt numiți acizi grași esențiali. Aceste grăsimi esențiale sunt exemple de acizi grași polisaturați.

Acizii grași omega-3 ajută la diminuarea inflamației, în timp ce acizii grași omega-6 au tendința de a contribui la procesul inflamației.

Cum se consumă :

Este foarte important pentru fiecare persoană să aibă un nivel echilibrat de acizi grași omega-3 și omega-6 obținuți din dietă. Raportul corect între omega 3 și omega 6 este de 1:1, 1:2, maxim 1:4.

În dieta obișnuită întâlnim raporturi total dezechilibrate 1:22, 1:24. Necesarul zilnic de acizi grași omega 3 (asigurându-i doar din uleiul de în): echivalentul a 1 lingură (15 ml) / zi, peste vârstă de 13 ani, în 1-2 prize.

Trebuie reținut că uleiul de in, alături de alte uleiuri alimentare este un aliment bogat în calorii. Astfel, 1 lingură de ulei depășește 100 kcal!

Cum acționează :

Uleiul din semințe de in ajută la reducerea colesterolului “rău” din organism, scade riscul afecțiunilor cardio-vasculare.

Are efect anti-trombotic, prin reducerea moderată a viscozității sangvine și a agregării plachetare.

Este absolut necesar pentru dezvoltarea completă a creierului uman în timpul sarcinii și în primii 2 ani de viață. Stimulează creșterea și dezvoltarea armonioasă a întregului organism.

Pentru ce recomandăm :

Uleiul din semințe de in este recomandat în ameliorarea afecțiunilor cardiovasculare, reglarea tranzitului intestinal și pentru aportul de acizi grași esențiali.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review