Solaris Ulei Seminte Dovleac, 250 ml

Solaris Ulei Seminte Dovleac, 250 ml -  - SOLARIS
SOLARIS
P459822056
Compozitie: Uleiul de dovleac presat la rece conține acizi grași mono-nesăturați, acizi grași poli-nesăturați: Omega 9-17.1%, Omega 6 -64, [...]

Descriere: Solaris Ulei Seminte Dovleac, 250 ml

Compozitie:

Uleiul de dovleac presat la rece conține acizi grași mono-nesăturați, acizi grași poli-nesăturați: Omega 9-17.1%, Omega 6 -64,5%, este bogat în vitaminele A, D, E, F, K, complex de B-uri, zinc, calciu, proteine vegetale și magneziu. Uleiul din semințe de dovleac este un complex de multivitamine, acizi grași polinesaturati, despre importanța cărora vorbesc atât de mult medicii.

Mod de administrare:

În stare crudă, în alimentație, fiind recomandat pentru salate, sosuri, supe. În plus, uleiul din semințe de dovleac este adesea folosit pentru condimentarea preparatelor din cereale, orez, salate, paște, legume fierte, cartofi copți, piure de cartofi, supe, legume, mazăre, fasole.

Indicatii:

Uleiul din semințe de dovleac ajută în prevenirea afecțiunilor prostatei, întărește vezica urinară.

Are efect demonstrat în creșterea tonusului muscular și acțiune pozitivă asupra terminațiilor nervoase.

Are proprietăți antiinflamatoare, reduce umflăturile articulațiilor și atenuază durerile.

Este recunoscut pentru efectul său antihelmintic, fiind eficient în eliminarea paraziților intestinali.

Ajută în ameliorarea afecțiunilor gastrice și hepatice. Scade nivelul colesterolului din sânge și îmbunătățește funcțiile cardiace.

Uleiul din semințe de dovleac este recomandat pentru prevenirea și tratamentul afecțiunilor prostatei.

Complexul de acizi polinesaturați conținut în uleiul de semințe de dovleac are efecte benefice asupra sistemului cardiovascular, digestiv, endocrin și nervos, îmbunătățește metabolismul grăsimilor, curăță organismul de substanțe nocive și ajută la consolidarea imunității și păstrarea echilibrului hormonal normal.

Uleiul de semințe de dovleac diferă de majoritatea celorlalte uleiuri comestibile prin compoziția minerală suficient de bogată (mai mult de 50 de macro și microelemente), principalele fiind zincul, magneziul, fierul și seleniu.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review