Sirop Merisor, 250 ml, Hypericum

Sirop Merisor, 250 ml, Hypericum - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/DIETA-SI-NUTRITIE/PRODUSE-NATURISTE - HYPERICUM
Hypericum
P459820910
Compozitie extract natural din fructe de Merisor(Vaccinium vitis-idaea), apa demineralizata, zahar invertit enzimatic bogat in complex de vitamine B, conservant(benzoat de sodiu, sorbat de potasiu). Proprietati antiseptica
Se incarca ofertele...

Descriere Sirop Merisor, 250 ml, Hypericum

Compozitie extract natural din fructe de Merisor(Vaccinium vitis-idaea), apa demineralizata, zahar invertit enzimatic bogat in complex de vitamine B, conservant(benzoat de sodiu, sorbat de potasiu). Proprietati antiseptica si antiinflamatoare a cailor urinare, antimicotica, antibacteriana, diuretica. Mod de utilizare Doza medie este de 2-3 linguri de 3 ori pe zi, pentru adulti, pentru copii doza recomandata este de 1 lingurita de 3 ori pe zi, timp de 10 zile. La nevoie cura se poate relua. Recomandari infectii uro renale, cistite, inflamatii uro-renale, infectii cu: Escherichia coli, Staphylococcus aureus, streptococi, Klebsiella, Enterobacter, Pseudomonas aeruginosa.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.