Sirop Fructe de Padure, 500ml, Plafar

Sirop Fructe de Padure, 500ml, Plafar -  - PLAFAR
Plafar
P438796127
Venita din tari nordice sau cu zone montane extinse, "moda" fructelor de padure readuce in actualitate roade ale pamantului delicioase si sanatoase. Cine nu a fost in drumetie la munte [...]

Descriere: Sirop Fructe de Padure, 500ml, Plafar

Venita din tari nordice sau cu zone montane extinse, "moda" fructelor de padure readuce in actualitate roade ale pamantului delicioase si sanatoase. Cine nu a fost in drumetie la munte si nu a mancat fragi, zmeura, coacaze sau mure culese din natura, gandindu-se poate cu tema ca s-ar putea intalni cu Mos Martin?! Dincolo de farmecul amintirilor sau de savoare, fructele de padure au atat de multe avantaje nutritionale, incat isi merita pe deplin aprecierea de care se bucura. Desi sunt dulci-acri soare si foarte aromate, fructele de padure nu au foarte multe calorii, au indice glicemic scazut, care influenteaza favorabil nu numai metabolismul energetic dar si metabolismul glucidic, lipidic etc. De asemenea , ele contin cantitati mari de vitamine, minerale, de fitonutrienti antioxidanti si antiinflamatori. CARACTERISTICI GENERALE Ingrediente Zahar (62%), apa, extract de fructe de padure din concentrat (coacaze negre Ribi nigri fructus, afine - Vaccinium myrtillus fructus, zmeura - Rubi idaei fructus, capsuni - Fragariae moschati fructus) 8 %, extract de mar din concentrat - Malusi domesticae fructus (4%), extract de flori de hibiscus - Hibiscus Sabdariffa flos (1.4%), acidifianti: acid citric, arome, conservanti: benzoat de sodiu. Cantitate neta (kg/buc/l) 0.5 Tara origine Romania Subcategoria Siropuri pentru suc Conditii pastrare si/sau preparare A se pastra la 10-25 grade Celsius la loc uscat, ferit de lumina directa a soarelui. Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale) Mod de utilizare: se recomanda dilutia de 1:6.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review