Sirop Afine, 500ml, Hypericum

2527214
Sirop Afine,  500ml, Hypericum - PRODUSE-NATURISTE - HYPERICUM
Hypericum
Sirop afine - 500 ml Hypericum Siropul de afin cu indulcitori este indicat in primul rand persoanelor cu glicemia crescuta sau bolnavilor de diabet zaharat datorita proprietatilor hipoglicemiante date de myrtillina [...]

Descriere: Sirop Afine, 500ml, Hypericum

Sirop afine - 500 ml Hypericum Siropul de afin cu indulcitori este indicat in primul rand persoanelor cu glicemia crescuta sau bolnavilor de diabet zaharat datorita proprietatilor hipoglicemiante date de myrtillina si neomyrtillina (insulina vegetala) care actioneaza prin hipergeneza insulinica la nivelul pancreasului, ducand la scaderea glicemiei si ameliorarea maladiilor vasculare la diabetici. Prin proprietatile diuretice si dezinfectante este antiseptic gastric si intestinal, tonifiant al sistemului nervos, util in infectii urinare (calculoza urinara, guta, cistita), boli cardio-renale si reumatice, este un ameliorator al vederii (imbunateste acuitatea vizuala), este un hepatoprotector excelent (se utilizeaza in afectiuni hepato-biliare, hepatita, ciroza hepatica), restabileste functia imunitara slabita ca urmare a folosirii indelungate a medicamentelor, antibioticelor si amelioreaza tulburarile hormonale. Compozitie: extract natural din fructe proaspete de Afin-Vaccinium mirtillus, indulcitori, benzoat de sodiu 0,02% Mod de folosire: 3-6 linguriţe pe zi pentru copii şi 3-6 linguri pe zi pentru adulţi, în cure de 4 săptămâni. Consumarea zilnică a 50 g Sirop de Afin previne depunerea calciului pe pereţii vaselor sangvine.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review