Rasnita cu sare iodata de Himalaya iodata si chili, 180g, Pirifan

Rasnita cu sare iodata de Himalaya iodata si chili, 180g, Pirifan - PRODUSE-NATURISTE - PIRIFAN
PIRIFAN
P438800017
Informatii produs Pirifan rasnita 180 g. Condiment cu sare de Himalaya alimentara iodata si fulgi de chili. Poate fi folosit in prepararea meselor calde de zi cu zi. CARACTERISTICI GENERALE [...]

Descriere: Rasnita cu sare iodata de Himalaya iodata si chili, 180g, Pirifan

Informatii produs Pirifan rasnita 180 g. Condiment cu sare de Himalaya alimentara iodata si fulgi de chili. Poate fi folosit in prepararea meselor calde de zi cu zi. CARACTERISTICI GENERALE Ingrediente Sare roz de Himalaya iodata (iod minim 25 g - maxim 40 g/kg sare), fulgi de chili 6%. Cantitate neta (kg/buc/l) 0.18 Tara origine Romania Subcategoria Sare Alergeni Ambalat intr-o unitate unde se prelucreaza produse cu alergeni: soia, arahide, susan, fructe in coaja, gluten. Conditii pastrare si/sau preparare A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review