Polen Poliflor uscat, 200 g, Apivitalis

I5556
Polen Poliflor uscat, 200 g, Apivitalis - PRODUSE-NATURISTE - APIVITALIS
ApiVitalis
Polenul uscat poliflor are multiple beneficii pentru sanatate, fiind recomandat pentru alimentatia persoanelor de varsta a treia, copiilor, viitoarelor mame sau celor care sufera de extenuare fizica sau intelectuala. Polenul [...]

Polen Poliflor uscat, 200 g, Apivitalis

Polenul uscat poliflor are multiple beneficii pentru sanatate, fiind recomandat pentru alimentatia persoanelor de varsta a treia, copiilor, viitoarelor mame sau celor care sufera de extenuare fizica sau intelectuala.

Polenul este bogat in vitamine si minerale, proteine si aminoacizi, acid folic, lecitina si rutina, fiind un produs apicol larg consumat pentru actiunea sa pozitiva asupra metabolismului si starii psihice

Indicatii:

 tratarea alergiilor si astmului, problemelor de greutate, in tratarea alcoolismului sau pentru imbunatatirea potentei la barbati.

Un aliment foarte complex, polenul actioneaza si ca un antioxidant natural, protejeaza ficatul de elementele toxice sau poate servi ca un supliment alimentar.

Mod de administrare:

se recomanda 2 linguri de polen uscat pe zi.Se recomanda cure de 6 saptamani de 2 - 3 ori pe an.

Se pastreaza la temperatura camerei (15-20degC), la loc ferit de umezeala si lumina.

Contraindicatii:

Este contraindicat polenul persoanelor care sufera de obezitate, exces de colesterol si lipide in sange, adenom de prostata, diabet zaharat, hiperfunctii tiroidiene,testiculare,suprarenale, persoanelor alergice la polen.

Daca doresti sa incepi o cura cu propolis crud, este necesar sa stii daca esti alergic la polen.

Tratamentul cu produse apicole folosite in stare pura fara a fi prelucrate termic sau chimic este un adevarat remediu naturist.




Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review