Polen Crud Poliflor 130gr Apivitalis

W52932
Polen Crud Poliflor 130gr Apivitalis - PRODUSE-NATURISTE - APIVITALIS
ApiVitalis
Polenului Crud  datorita enzimelor si lactobacililor din compozitia lui, ajuta la regenerarea florei intestinale si contribuie la reglarea tranzitului intestinal. Acest lucru atrage dupa sine intarirea sistemului imunitar. Continutul vitaminic ( [...]

Polen Crud Poliflor 130gr Apivitalis

Polenului Crud  datorita enzimelor si lactobacililor din compozitia lui, ajuta la regenerarea florei intestinale si contribuie la reglarea tranzitului intestinal.

Acest lucru atrage dupa sine intarirea sistemului imunitar.

Continutul vitaminic (provitamina A, complexul de B-uri, vitamina C si E) ajuta la suplimentarea organismului cu ceea ce are nevoie ca viata dumneavoastra sa fie plina de energie, de buna-dispozitie, lipsita de stres. Consumul de Polen Crud restaureaza echilibrul organismului, atat la nivel fizic cat si psihic.

Polenul Crud este foarte bogat in complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12). De asemenea acesta contine si elemente minerale precum Fierul, Calciul, Zincul, Seleniul, fiind o sursa importanta de energie, ajutand la completarea carentelor de vitamine, proteine si minerale, astfel completand deficientele unei alimentatii deficitare, de care suferim cu totii.

Fitosterolii continuti de Polenul Crud ajuta la scaderea colesterolului si mentinerea acestuia la un nivel mic, astfel Polenul Crud este un ajutor important pentru cei care sufera de afectiuni cardio-vasculare sau ateroscleroza.

De asemenea, impreuna cu carotenoidele contribuie la buna functionare a metabolismului celular.

Polenul Crud si-a demonstrat utilitatea si in probleme ale prostatei, ajutand in prevenirea si tratarea cancerului si adenomului de prostata.

De asemenea, consumul de Polen Crud are efecte pozitive si asupra afectiunilor ficatului.

Recomandat pt: cancer, ateroscleroza, hipercolesterolemie, flora intestinala refacere, stress, avitaminoze, imunitate scazuta, demineralizare



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review