Polen Crud Paducel, 130 g, Apivitalis

Polen Crud Paducel, 130 g, Apivitalis - APIVITALIS
ApiVitalis
P39578
Polenul este celula sexuala masculina a plantei, acel praf colorat ce se gaseste pe staminele plantelor. Acest polen este cules de albine, amestecat cu putin nectar si sucuri digestive pentru
Se incarca ofertele...

Descriere Polen Crud Paducel, 130 g, Apivitalis

Polenul este celula sexuala masculina a plantei, acel praf colorat ce se gaseste pe staminele plantelor.

Acest polen este cules de albine, amestecat cu putin nectar si sucuri digestive pentru a forma un cocolos care se prinde de picioarele lor, dupa care este transportat in stup.

Pentru a obtine polenul, apicultorii folosesc un dispozitiv simplu, dar in acelasi timp ingenios.

La intrarea in stup ei asaza un gratar prin care albinele se strecoara pentru a ajunge in stup, iar o parte din polenul cules de albine se desprinde si cade intr-un recipient aflat sub respectivul gratar.

La sfarsitul zilei, apicultorul trece pe la fiecare stup dotat cu un astfel de colector si strange polenul astfel obtinut.

Apoi, pentru ca produsul sa nu se altereze si sa isi pastreze prospetimea, este depozitat in congelator, la temperaturi intre -5 si -15 grade Celsius.

Prezentare:

130grData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.