Pastura 100 g, Apivitalis

Pastura 100 g, Apivitalis - PRODUSE-NATURISTE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/DIETA-SI-NUTRITIE/PRODUSE-NATURISTE - APIVITALIS
ApiVitalis
P17295
Pastura este un produs apicol cu o compozitie deosebit de complexa, obtinut prin fermentarea polenului cu miere, enzime, fermenti si propolis in conditiile naturale ale stupului. Polenul este adus in
Se incarca ofertele...

Descriere Pastura 100 g, Apivitalis

Pastura este un produs apicol cu o compozitie deosebit de complexa, obtinut prin fermentarea polenului cu miere, enzime, fermenti si propolis in conditiile naturale ale stupului.

Polenul este adus in stup si este introdus in celula fagurelui impreuna cu mierea si enzimele proprii ale albinelor.

In final, celula este sigilata cu ceara. Aici, sub influenta substantelor adaugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii si umiditatii ridicate din stup, polenul trece printr-o serie de transformari biochimice si modificari structurale, transformandu-se, dupa 3 luni de fermentare naturala, in Pastura.

Aceasta are un gust dulce-acrisor, datorita fermentatiei specifice si este mai eficienta decat polenul in afectiunile legate de ficat si functionarea lui.

Pastura este un complex natural cu rol biostimulator, bogat in fitohormoni, flavonoide, aminoacizi esentiali usor asimilabili, elemente minerale si alti compusi biologici activi. Contine aproximativ 20% proteine, intre 24 si 34% carbohidrati, 1,5% lipide precum si acid lactic care poate fi usor transformat in glucoza, ceea ce constituie sursa principala de energie pentru organism.

Este deosebit de bogata in vitamine (B1, B2, B3, B6, B12, C, PP, E, D, K si H) si minerale (proportia cea mai mare fiind reprezentata de seleniu, fier, cobalt, fosfor, calciu, potasiu). Pastura este un produs natural, cu insusiri mult mai valoroase decat ale polenului, datorita continutului mai mare in zaharuri simple, vitamina K, enzime si aminoacizi, precum si a aciditatii sporite ce o face usor asimilabila. Fata de polen, valoarea nutritiva si antibiotica este de 3 ori mai mare.

Pastura contine si un factor anti-anemic.

Continutul foarte ridicat de seleniu ajuta la detoxifierea organismului.

Mod de administrare:

1 lingurita pe zi, dimineata, pe stomacul gol.

Produsul se pastreaza la frigider, in recipiente inchise.Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.