Miere salcam, MOS COSTACHE, 900 g

Miere salcam, MOS COSTACHE, 900 g - PRODUSE-NATURISTE - APICOLA COSTACHE
P459820860
Mierea de salcam este considerata regina mierii din Romania, desi sunt si alte sortimente mult mai bune prin caracteristicile detinute si, in special, prin efectul terapeutic. Este asimilata foarte usor [...]

Descriere: Miere salcam, MOS COSTACHE, 900 g

Mierea de salcam este considerata regina mierii din Romania, desi sunt si alte sortimente mult mai bune prin caracteristicile detinute si, in special, prin efectul terapeutic. Este asimilata foarte usor de organism, oferind energie prin substantele bioactive si nutritive pe care le detine. Mierea de Salcam este monoflora, adica a fost culeasa cu precadere de la o singura specie de planta – salcamul. Mierea de salcam este un excelent tonic atat pentru copii si convalescenti, cat si pentru femeile insarcinate. Dintre toate tipurile de miere, fiecare cu proprietatile ei specifice, mierea de salcam calmeaza tusea si este folosita cu succes in tratarea asteniilor si nevrozelor. Are un continut mai mare de fructoza decat celelalte tipuri de miere (41,7%), contine 10% zaharoza si 34,7% glucoza, motiv pentru care cristalizeaza foarte greu. Culoarea, imediat dupa recoltare este transparenta, insa depinde de culoarea fagurilor din care a fost extrasa, putand capata tente de galben deschis. Are un gust placut si nu prezinta semne de cristalizare atunci cand este proaspata. Mirosul este cel specific, de flori de salcam. Mierea de salcam – are culoare alb-galbuie, este parfumata si limpede. Are multa finete si discretie, ceea ce o face sa fie mult apreciata de catre copii. Indulceste alimentele si ceaiurile fara sa le denatureze gustul. Se pastreaza lichida in mod natural, fiind foarte bogata in fructoza si saraca in glucoza. Are, ca si mierea de tei, proprietati calmante psihice. Mai este recomandata drept calmant gastric, stimulent pentru activitatea cardiaca. Datorita continutului scazut de glucoza, ea poate fi consumata cu moderatie si de catre pacientii diabetici. Sunt permise 1-3 lingurite pe zi. La pacientii cu diabet (in special de tip 2), mierea in cantitati mici, pe stomacul gol, poate diminua si stabiliza glicemia. Mierea de salcam este expectoranta, calmanta a tusei, diuretica, antidiareica, regulator intestinal, indicata pentru suferinte gastrice, in tratamentul asteniei si al nevrozelor.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review