Miere poliflora, MOS COSTACHE, 275 g

Miere poliflora, MOS COSTACHE, 275 g - PRODUSE-NATURISTE - APICOLA COSTACHE
P438800116
Mierea poliflora este obtinuta din nectarul mai multor tipuri de flori. Culoarea si aroma sa variaza in functie de tipul de floare predominant. Mierea poliflora de la campie are o [...]

Descriere: Miere poliflora, MOS COSTACHE, 275 g

Mierea poliflora este obtinuta din nectarul mai multor tipuri de flori.

Culoarea si aroma sa variaza in functie de tipul de floare predominant.

Mierea poliflora de la campie are o actiune antiseptica si sedativa mai puternica, spre deosebire de mierea poliflora din regiunile muntoase inalte, la care efectul antiinfectios se adreseaza in special aparatului respirator, iar efectul sedativ este inlocuit cu unul tonic nervos.

In general, mierea poliflora este considerata cel mai complex tip de miere, ea ingloband nectarul de la cateva zeci, daca nu sute, de specii de plante medicinale si imprumutand ceva din proprietatile terapeutice ale fiecareia dintre ele.

Mierea poliflora este considerata de majoritatea specialistilor ca fiiind o miere completa, utilizata in tratarea a numeroase boli si afectiuni. In compozitia sa intra vitamine din complexul B si C, enzime, acizi organici (acid lactic, acid gluconic) si diverse saruri minerale (fier, fosfor, calciu, potasiu).

Este usor de asimilat datorita continutului sau de glucoza, sucroza si fructoza.

Administrata per-oral, mierea poliflora are actiune antiinflamatoare, antimicrobiana, antialergica, expectoranta, antitusiva, calmanta, antispastica, imbunatateste diureza si eliminarea toxinelor, creste capacitatea de aparare a organismului, are actiune favorabila asupra muschiului cardiac si circulatiei coronariene, hraneste si fortifica celulele nervoase, imbunatateste somnul, tonifica si regleaza activitatea sistemului endocrin, combate constipatia si alte afectiuni ale intestinelor, amelioreaza functiile celulelor hepatice, favorizeaza absorbtia calciului si a altor nutrienti, faciliteaza digestia proteinelor si grasimilor. Acest tip de miere este recomandat pentru tratarea anorexiei, datorita continutului sau bogat in fier.

Mierea poliflora stimuleaza apetitul, faciliteaza procesul digestiv, imbunatateste activitatea inimii si a ficatului si determina o crestere a procentului de hemoglobina din sange. Este si un execelent remediu pentru oboseala fizica si psihica.

Consumul regulat previne probleme de crestere si demineralizarea oaselor. Chiar daca este cristalizata proprietatile ei vindecatoare nu se pierd.

Specialistii recomanda ca mierea sa fie consumata cu moderatie, doua-trei lingurite amestecate cu lapte sau fructe, de doua-trei ori pe zi.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review