Miere Pachet Poliflora, Tei si Rapita, Complex Apicol

P479852022
Miere Pachet Poliflora, Tei si Rapita, Complex Apicol - PRODUSE-NATURISTE - COMPLEX APICOL VECESLAV HAR

Miere 100 % naturala, ambalata la borcan cu greutatea neta de 500 g.Se remarca prin faptul ca are o remarcabila puritate si claritate.

[...]

Descriere: Miere Pachet Poliflora, Tei si Rapita, Complex Apicol

Odata cristalizata, mierea capata un aspect ca de unt, gustul dulce fiind resimtit mai pregnant decat in stare lichida.Sunt considerate a fi  dintre cele mai bune varietati de miere pentru bogatia de vitamine, indeosebi de tip B, aminoacizi, tanin si flavonoizi. Sunt cautate indeosebi pentru efectele calmante, fiind considerate ca un somnifer foarte eficient si sedativ nervos puternic. Au efecte antiseptice si inhibitoare asupra fungilor si bacteriilor. Mierea de tei actioneaza ca un antibiotic natural, emolient, antioxidant, in tratamentul unor plagi, arsuri sau ulcere varicoase si in cosmetica. Sunt recomandate si pentru Bronsite, gripa, raceli, tuse – dizolva mucusul si curata gatul, scade febra Crampe, calmarea durerilor gastrice, boli ale tubului digestiv, mai ales ulcer Probleme renale Stres, oboseala, surmenaj Migrene.Mierea  respecta cu rigurozitate conditiile necesare unui trai fericit al albinelor care o produc, in armonie cu natura, pentru a contribui in cea mai mare masura posibil la imbunatatirea starii de sanatate a organismului si a vietii dumneavoastra. Conditii de pastrare: ferit de lumina soarelui, max 35*C Termen de valabilitate: 24 de luni.

Prezentare:
3 bucati x 500 gr



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review