Miere de salcam, Apisilva, 400 g

Miere de salcam, Apisilva, 400 g - PRODUSE-NATURISTE - FARA
Fara
W58935
Miere de salcam 100 % naturala, ambalata la borcan cu greutatea neta de 400 g. Este obtinuta din florile de salcam si se remarca prin faptul ca are o remarcabila puritate [...]

Descriere: Miere de salcam, Apisilva, 400 g

Miere de salcam 100 % naturala, ambalata la borcan cu greutatea neta de 400 g. Este obtinuta din florile de salcam si se remarca prin faptul ca are o remarcabila puritate si claritate. Isi pastreaza starea lichida pentru o lunga perioada de timp datorita continutului ridicat de fructoza, pana la un an si jumatate - doi ani. Datorita continutului scazut de zahar, reprezinta cea mai buna alegere pentru diabetici. Mierea de salcam contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici, dextrina, compusi ai azotului. Principala calitate a mierii de salcam este aceea de calmare a tusei, este antiseptica si este folosita in tratamentul asteniei si a nevrozelor. In plus contribuie la intarirea imunitatii mai ales la copii, femei insarcinate si persoanele convalescente. Valori nutritionale medii la 100 g produs (valoare energetica): 1300 kj (310 kcal).

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review