Miere de rapita, MOS COSTACHE, 400 g

P459820256
Miere de rapita, MOS COSTACHE, 400 g - PRODUSE-NATURISTE - APICOLA COSTACHE
Mierea de rapita este prima miere extrasa in anul apicol. Campurile galbene de rapita le ofera albinelor hrana pentru a-si reveni dupa iarna. Pe langa faptul ca se hranesc [...]

Miere de rapita, MOS COSTACHE, 400 g

Mierea de rapita este prima miere extrasa in anul apicol.

Campurile galbene de rapita le ofera albinelor hrana pentru a-si reveni dupa iarna. Pe langa faptul ca se hranesc cu nectarul florilor de rapita, albinele produc si miere din aceste flori, o miere care se distinge prin gust si textura de celalte tipuri.

Mierea de rapita este buna pentru tratamentele de sanatate si pentru cele de frumusete.

Mierea de rapita – de culoare alburie spre galben deschis, abunda in glucoza, ceea ce face ca sa cristalizeze repede, chiar in primele doua saptamani dupa extragerea din faguri.

Contine oligoelemente, mai ales calciu si bor.

De consistenta cremoasa, emolienta si cu gust placut, e mai putin dulce decat cea de salcam. Este usor digerabila, puternic anti-bacteriana, trofica pentru inima. Uleiul de rapita contine enzima Q3, necesara oaselor. Din acelasi motiv, mierea de rapita poate fi folosita ca adjuvant in tratarea osteoporozei.

Uleiul de rapita contine enzima Q3, un element important pentru dezvoltarea oaselor. De aceea mierea de rapita este recomandata celor ce sufera de osteoporoza. Mierea de rapita ajuta si la regenerarea si mentinerea elasticitatii peretilor vasculari si la scaderea nivelul de colesterol rau.

Mierea de rapita are puternica actiune antibacteriana. S-a demonstrat puterea sa bactericida fata de numerosi germeni, intre care streptococul, stafilococul, enterococul, dar si helicobacter pylori. Ea protejeaza de boli ficatul, splina si pancreasul si trateaza bolile de rinichi si de stomac.

Adaugata in ceai sau in lapte seara, inainte de culcare, mierea de rapita are o actiune sedativa si relaxanta.

Daca varsta incepe sa lase semne asupra pielii tale, foloseste miere de rapita pentru mastile homemade.

Aceasta are un continut ridicat de vitamina E, ale carei calitati in lupta fata de imbatranirea pielii sunt recunoscute.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review