Melissimo Suc Cu Aronia, 250ml

P459820996
Melissimo Suc Cu Aronia, 250ml - PRODUSE-NATURISTE - EUROMELLIS
EUROMELLIS
Sursă de acid chinic. Fructele de aronia conţin atat de mult acid chinic încât sunt foarte eficiente în prevenirea infecțiilor urinare. Sursă importantă de fier. Doar 100 [...]

Melissimo Suc Cu Aronia, 250ml

Sursă de acid chinic. Fructele de aronia conţin atat de mult acid chinic încât sunt foarte eficiente în prevenirea infecțiilor urinare. Sursă importantă de fier. Doar 100 g fructe de aronia conţin 93% din aportul zilnic de fier recomandat. Fierul ajută la reglarea metabolismului, stimulează sistemul imunitar şi funcţia endocrină şi creşte nivelul de energie din organism. Îmbunătăţirea circulaţiei sângelui Consumul de aronia conduce la îmbunatăţirea circulaţiei sanguine, întărirea vaselor de sânge şi reduce riscul de apariţie a bolilor de inimă. Laxativ natural. Fiind bogată în fibre, aronia este excelentă în tratarea constipaţiei.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review