Imunogrip Plus, 50ml, Plantextrakt

Imunogrip Plus, 50ml, Plantextrakt -  - PLANTEXTRAKT
PlantExtrakt
P459792481

Stimulator imunitar general cu doza zilnica recomandata de Zn si Vitamina C.

[...]

Descriere: Imunogrip Plus, 50ml, Plantextrakt

Proprietati:

  • Stimulator imunitar general cu doza zilnica recomandata de Zn si Vitamina C
  • Reduce incidenta infectiilor gripale si a altor infectii respiratorii
  • Reduce incidenta complicatiilor din infectiile gripale si alte infectii respiratorii
  • Efecte imediate fara socuri fiziologice
  • Prin prelucrare in stare proaspata si extractie la rece (metoda de fabricatie Plantextrakt) se pastreaza nealterat fitocomplexul responsabil de actiunea terapeutica.

Recomandari:

  • Cure pentru cresterea rezistentei organismului, in:
  • diferite stari cu imunitate scazuta,
  • perioade cu risc crescut de imbolnavire (inaintea perioadei si in perioada de expunere la virusurile gripale), in special la grupele cu risc crescut de imbolnavire (varstnici, teren astenic), persoanelor din colectivitati (cadre medicale, profesori, functionari publici, elevi, etc.)
  • infectii respiratorii recurente,
  • convalescenta dupa boli infecto-contagioase.
  • Stimuland proliferarea celulelor imunocompetente, fara sa provoace reactii de memorare din partea acestora, trebuie administrat la intervale determinate si pentru un anumit timp (nu in mod continuu), mecanismele stimulate pe aceasta cale fiind supuse unui training celular. Pentru sucul stabilizat de Echinacea purpurea s-a stabilit, in urma unor studii, un ritm al administrarilor de 4 zile, urmate de alte 4 zile de pauza, nu mai mult de o perioada de 6 saptamani.

Compozitie:

100 g contin suc stabilizat si standardizat (0,25% polifenoli) de *Echinacea purpurea 71 g, extract din fructe de Maces (Rosa Canina) 2,66 g, vitamina C naturala din fructe de Maces 0,665 g, zinc 166,5 mg. Contine alcool etilic de cereale 16% vol, zahar invertit 1,28 g%, nipagin, nipasol. Valoare energetica: 1,17kcal/g

Mod de administrare:

- adulti si copii peste 7 ani: cate 3 ml, cu ajutorul capacului dozator de 3 ori pe zi, in putina apa, timp de 4 zile; dupa o pauza de 4 zile se repeta administrarea; repetarea ciclului de tratament nu trebuie sa depaseasca 6 saptamani.

A se agita inainte de administrare!

Prezentare:

50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review