Nicostop, 30 capsule, Parapharm

Nicostop, 30 capsule, Parapharm - PENTRU-FUMATORI - PARAPHARM
Parapharm
P27762
Conține o combinație de plante care diminuează stresul creat de renunțarea la fumat. Plantele din compoziția sa sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a reduce nevoia [...]

Descriere: Nicostop, 30 capsule, Parapharm

Conține o combinație de plante care diminuează stresul creat de renunțarea la fumat. Plantele din compoziția sa sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a reduce nevoia de a fuma.
Baza renunțării la fumat trebuie să o constituie dorința personală puternică. Programarea curei este utilă într-o perioadă liniștită, lipsită de stres.
Ingrediente active per 3 capsule:
Extract standardizat din rizom de Piper methysticum (Kava-Kava) - 570.00 mg.
Extract standardizat din pedicuța (Lycopodium clavatum) - 513.00 mg.
Camfor - 28.50 mg.
Mentol - 28.50 mg.
Mod de adminsitrare:
Se recomandă consumul de 3 x 1 capsula pe zi, cu un pahar de lichid (apă minerală, suc de fructe), de preferință pe stomacul gol. Tratamentul recomandat este de 30 de zile, care poate fi reluat după o lună de repaos.
Prezentare:
30 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review