Nicorette freshfruit 2 mg, 30 gume

P459820496
Nicorette freshfruit 2 mg, 30 gume - PENTRU-FUMATORI - JOHNSON & JOHNSON
Efecte: Nicorette Freshfruit este folosit în tratamentul dependenței de nicotină prin satisfacerea cererii exagerate de nicotină și a simptomelor de întrerupere apărute în urma renunțării la fumat: - [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Nicorette freshfruit 2 mg, 30 gume

Efecte:

Nicorette Freshfruit este folosit în tratamentul dependenței de nicotină prin satisfacerea cererii exagerate de nicotină și a simptomelor de întrerupere apărute în urma renunțării la fumat:

- vindecarea dependenței de fumat pentru fumătorii care vor să se lase de fumat;
- a ajuta fumătorii pentru abstinența temporară în perioadele în care consumul țigărilor este imposibil sau nu este de dorit;
- a ajuta reducerea consumului de țigări la fumătorii care nu pot sau nu doresc să se lase de fumat.

Nu utilizați Nicorette Freshfruit:

- dacă sunteți alergic la nicotină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament;
- dacă sunteți însărcinată sau alăptați;
- dacă nu fumați.

Atenționări și precauții:

Înaintea tratamentului cu Nicorette Freshfruit, spuneți medicului sau farmacistului dacă:
- ați suferit recent un eveniment cardiovascular major cum ar fi infarct miocardic sau accident vascular cerebral;
- aveți indigestie permanentă sau dureri în piept;
- ați suferit de hipertensiune arterială necontrolată;
- suferiți de ulcer la nivelul stomacului; - aveți glanda tiroidă hiperactivă;
- suferiți de diabet care este tratat cu insulină (este posibil să aveți nevoie de o doză mai mică de insulină care urmare a renunțării la fumat);
- aveți o tumoare la nivelul glandei suprarenale (feocromocitom–medicul va trebui să vă spună);
- suferiți de boli grave de rinichi sau de boli de gravitate medie sau mare de ficat;
- aveți vârsta sub 18 ani.

Guma medicamentoasă masticabilă poate rămâne prinsă în dentiția artificială, foarte rar existând posibilitatea deteriorării acesteia. Fumatul este mai periculos decât utilizarea Nicorette Freshfruit guma medicamentoasa masticabilă. Fumatul poate modifica modul în care organismul dumneavoastră răspunde la tratamentul cu unele medicamente. Ca urmare, când vă lăsați de fumat (cu sau fără ajutorul terapiei de substituție nicotinică), este posibil ca dozajul medicamentelor pe care le folosiți să fie modificat.

Unele medicamente, atunci când sunt luate în același timp cu Nicorette Freshfruit, pot influența modul în care Nicorette Freshfruit acționează, sau Nicorette Freshfruit poate influența modul în care aceste medicamente acționează. Spuneți medicului dacă sunteți în tratament cu oricare dintre medicamentele următoare: - teofilină; - tacrina; - clozapină; - insulina; - imipramină; - olanzapina; - ropinirol; - clonipramină; - fluvoxamina; - flecainida; - pentazocină.

Vă rugăm să spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luați sau ați luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripție medicală. Renunțarea la fumat poate necesita modificarea dozelor medicamentelor folosite.

Sarcină, alăptarea și fertilitatea:

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Femeilor gravide și celor care alăptează li se recomandă să utilizeze Nicorette Freshfruit guma medicamentoasă masticabilă numai după consultarea medicului. Fumatul poate afecta fetusul sau sugarul și trebuie redus complet. Chiar și în doze terapeutice, nicotina ajunge în laptele matern în cantități suficiente pentru a prezenta un risc de afectare a sugarului. De aceea, folosirea de Nicorette Freshfruit guma medicamentoasă masticabilă trebuie evitată în timpul alăptării.

Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:

Nicorette Freshfruit guma medicamentoasă masticabilă nu influențează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Nicorette Freshfruit conține xilitol care poate avea un efect laxativ ușor la peste 10 g.

S-a demonstrat că gumele medicamentoase masticabile cu nicotină, ajută la controlul creșterii în greutate în timpul renunțării la fumat, dacă se respectă dozajul recomandat. Guma medicamentoasă masticabilă conține unele componente care sunt recunoscute ca având proprietăți de îndepărtare a tartrului dentar. Studiile clinice au demonstrat că gumele medicamentoase masticabile ajută la îmbunătățirea albirii dinților.

Mod de utilizare:

Utilizarea la copii și adolescenți
Acest medicament nu este recomandat pentru utilizare la copii și adolescenți sub 18 ani. Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Care concentrație de Nicorette Freshfruit guma medicamentoasa masticabilă este recomandabil să folosiți:

- Nicorette Freshfruit 2 mg guma medicamentoasă masticabilă dacă fumați mai puțin de 20 de țigări pe zi sau fumați în mai puțin de 30 minute din momentul în care vă treziți din somn;

- Nicorette Freshfruit 4 mg guma medicamentoasă masticabilă dacă fumați mai mult de 20 de țigări pe zi sau dacă nu ați reușit să vă lăsați de fumat folosind Nicorette Freshfruit 2 mg.

Nu depășiți doza maximă.

Prezentare:

30 gume 


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review