Nicorette berrymint spray bucofaring, 1 mg

P479852287
Nicorette berrymint spray bucofaring, 1 mg - PENTRU-FUMATORI - CILAG GMBH INTERNATIONAL DIVISIN JOHNSON&JOHNSON CONSUMER

Nicorette Berrymint este folosit pentru a vă ajuta să renunțați la fumat atunci când vă doriți acest lucru sau să reduceți fumatul înainte de a renunța complet. Acesta face parte din clasa de tratament denumită Terapie de Substituție Nicotinică (TSN).

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Nicorette berrymint spray bucofaring, 1 mg

Nicorette Berrymint este folosit pentru a vă ajuta să renunțați la fumat atunci când vă doriți acest lucru sau să reduceți fumatul înainte de a renunța complet. Acesta face parte din clasa de tratament denumită Terapie de Substituție Nicotinică (TSN).

Nicorette Berrymint ameliorează simptomele de sevraj nicotinic, inclusiv nevoia de nicotină, simptome obișnuite pe care le resimțiți atunci când renunțați la fumat. Când încetați brusc să mai oferiți corpului nicotina conținută în tutun, vă veți confrunta cu diferite tipuri de senzații neplăcute, denumite simptome de sevraj. Prin utilizarea Nicorette Berrymint, puteți preveni sau reduce aceste senzații neplăcute și nevoia de a fuma. Acest lucru se datorează faptului că medicamentul furnizează în continuare corpului dumneavoastră o cantitate mică de nicotină, pentru o perioadă scurtă de timp. Nicorette Berrymint nu conține gudron, monoxid de carbon sau alte toxine din fumul de țigară.

Pentru a îmbunătăți șansele de a vă ajuta să renunțați la fumat, ar trebui, de asemenea, să solicitați consiliere și sprijin, în măsura în care acest lucru este posibil.

Compoziție:

  • Substanța activă este nicotina. O doză pulverizată conține 1 mg nicotină.
  • Celelalte componente sunt: propilenglicol (E1520), etanol anhidru, trometamol, poloxamer 407, glicerol (E422), hidrogenocarbonat de sodiu, levomentol, aromă de fructe de pădure, aromă cu efect răcoritor, sucraloză, acesulfam de potasiu, butilat de hidroxitoluen (E 321), acid clorhidric (pentru ajustarea pH-ului) și apă purificată.

Mod de administrare:

  • Apăsați butonul negru până când îl puteți împinge ușor înăuntru.
  • În timp ce apăsați butonul, glisați în sus și continuați până când partea de sus a pulverizatorului se blochează.
  • Înainte de a folosi prima dată, amorsați pompa apăsând cu fermitate partea de sus până când apare o pulverizare fină. Dacă nu folosiți sprayul câteva zile, este posibil să trebuiască să repetați această etapă.
  • Apăsați cu fermitate partea de sus a pulverizatorului pentru a pulveriza în gură, evitând buzele. Pentru a obține rezultate optime, așteptați câteva secunde înainte să înghițiți. Nu inhalați sprayul – nu ar trebui să pulverizați în gât.
  • Pentru a închide pulverizatorului, glisați butonul în jos până când poate fi împins cu ușurință în interior. Apoi, în timp ce împingeți, glisați în jos pentru a bloca.
  • Folosiți 1 sau 2 pulverizări în momentul în care ați fi fumat în mod normal o țigară sau dacă apare nevoia de a fuma. Dacă în urma unei singure pulverizări, nevoia de nicotină nu dispare în decurs de câteva minute, trebuie folosită o a doua pulverizare. Dacă sunt necesare 2 pulverizări, dozele ulterioare pot fi administrate sub forma a 2 pulverizări consecutive. Majoritatea fumătorilor necesită în jur de 1-2 pulverizări la un interval între 30 de minute și 1 ora.
  • De exemplu, dacă fumați în medie în jur de 15 țigări pe zi, trebuie să utilizați 1 sau 2 pulverizări de cel puțin 15 ori pe parcursul zilei. Reduceți numărul de doze pe zi după 6 săptămâni.
  • Doza maximă este de 2 pulverizări o dată, 4 pulverizări pe oră și 64 de pulverizări pe zi.

Instrucțiuni:

Apăsați partea de sus a recipientului pentru a elibera o pulverizare în gură. Pentru a evita ca spray-ul să vă ajungă în gât, nu inspirați în timpul pulverizării. Pentru cele mai bune rezultate, nu înghițiți câteva secunde după pulverizare.

Contraindicaţii:

Nu utilizați Nicorette Berrymint dacă:

  • Ați suferit recent (în interval de 3 luni) un atac de cord sau un accident vascular cerebral;
  • Aveți dureri în piept (angina instabilă) sau angina de repaus;
  • Aveți o afecțiune a inimii care va afectează rata sau ritmul inimii;
  • Aveți tensiune arterială crescută care nu este controlată cu medicamente.
  • Ați avut vreodată reacții alergice care s-au manifestat prin umflarea buzelor, a fetei și a gâtului (edem angioneurotic) sau erupție pe piele cu mâncărimi (urticarie). Utilizarea TSN poate declanșa uneori acest tip de reacție.
  • Aveți boli ale ficatului severe sau moderate;
  • Aveți boli ale rinichiului severe;
  • Aveți diabet;
  • Aveți glanda tiroidă hiperactivă;
  • Aveți o tumoră la nivelul glandei suprarenale (feocromocitom);
  • Aveți ulcer gastric;
  • Aveți esofagita.

Precauţii:

  • Nicorette Berrymint nu trebuie utilizat de nefumători.
  • Vă rugăm să spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luați sau ați luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre medicamentele eliberate fără prescripție medicală. Acest lucru are o importanță deosebită în special dacă luați medicamente care conțin: teofilină pentru a trata astmul tacrina pentru boala Alzheimer clozapină pentru schizofrenie, ropinirol în tratamentul bolii Parkinson.
  • Nu consumați alimente sau băuturi în timpul administrării spray-ului bucofaringian.
  • Luați întotdeauna Nicorette Berrymint așa cum este menționat în prospect. Trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
  • Persoanele sub 18 ani nu trebuie să folosească Nicorette Berrymint, cu excepția cazului în care le este prescris de către un medic.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:

Este foarte important să renunțați la fumat în timpul sarcinii, deoarece fumatul poate conduce la o creștere insuficientă a copilului dumneavoastră. Acesta poate conduce, de asemenea, la nașteri premature sau la nașterea unui copil mort. Cel mai bine este dacă puteți renunța la fumat, fără utilizarea medicamentelor care conțin nicotină. Dacă nu puteți reuși acest lucru, Nicorette Berrymint trebuie utilizat numai după consultarea cu profesionistul din domeniul sănătății care vă urmărește sarcina, cu medicul dumneavoastră de familie sau cu un medic dintr-un centru specializat în asistarea persoanelor care doresc să renunțe la fumat.

Trebuie evitată utilizarea Nicorette Berrymint în timpul alăptării deoarece nicotina ajunge în laptele matern și poate dăuna copilului dumneavoastră. Dacă medicul dumneavoastră v-a recomandat să folosiți Nicorette Berrymint, spray-ul trebuie utilizat numai după alăptare.

Prezentare:
13,2 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review