Dacia Plant Ceai Sanatatea Ficatului, 50g

P459821856
Dacia Plant Ceai Sanatatea Ficatului, 50g - UZ-GENERAL - DACIA PLANT
Dacia Plant
Proprietăți: Pentru protejarea ficatului și susținerea sistemului imunitar. Are efecte intense de protecție a ficatului, stimulare a imunității și antivirale, fiind recomandat ca adjuvant în hepatite [...]

Dacia Plant Ceai Sanatatea Ficatului, 50g

Proprietăți:
Pentru protejarea ficatului și susținerea sistemului imunitar. Are efecte intense de protecție a ficatului, stimulare a imunității și antivirale, fiind recomandat ca adjuvant în hepatite acute și cronice, hepatite virale, toxice și metabolice, insuficiență hepatică, ciroza hepatică, tumori hepatice.
Contribuie la:
- protejarea celulelor hepatice;
- susținerea funcțiilor hepatice;
- funcționarea normală a sistemului imunitar;
- detoxifierea organismului.
Ingrediente:
Astragalus (Astragalus membranaceus) - rădăcină (30%), brusture (Arctium lappa) - rădăcină (20%), păpădie (Taraxacum officinale) - rădăcină (20%), ganoderma (Ganoderma lucidum) - miceliu (15%), iarbă-mare (Inula helenium) - rădăcină (15%).
Mod de administrare:
- pulberea cu administrare sublinguală - plantele se macină fin cu o râșniță electrică. Se ia câte o linguriță rasă de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ține sub limba timp de 10-15 minute, după care se înghite cu apă.
- maceratul la rece - se prepară dintr-o linguriță cu pulbere (obținută prin măcinarea plantelor cu o râșniță electrică) adăugată la 250ml de apă rece, se menține timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară și se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, cu 30 minute înainte de mese.
- decoctul - se prepară dintr-o lingura cu plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se fierbe timp de 15 minute, după care se lasă la răcit, se strecoară și se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu decoct pe zi, cu 30minute înainte de mese.
Contraindicații:
Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului
Prezentare:
50 g


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review